Home Sport VIDEO: Zlatko Dalić pozdravio trsatsku Gradinu iz Dohe!

VIDEO: Zlatko Dalić pozdravio trsatsku Gradinu iz Dohe!

429
0

Hrvatska nogometna reprezentacija započela se svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru neodlučenim susretom protiv Maroka. Uoči druge utakmice izbornik Zlatkp Dalić zahvalio je Riječanima na podršci te uputio pozdrav Trsatu što nije slučajnost obzirom da je upravo na Trsatskoj gradini najavljeno jedno od najposebnijih gledanja utakmice u Hrvatskoj – navijači će utakmicu, u okruženju crvenom bojom osvijetljene Gradine, moći gledati na velikoj kamenoj kuli.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić u video poruci poručio je: “Dragi naši Riječani, hvala vam za veliku podršku. Hvala vam što ste uvijek uz hrvatsku reprezentaciju i navijajte i dalje. Mi ćemo učiniti sve da vas napravimo veselima. Pozdrav Trsatu iz Dohe!”

Gledanje utakmice protivKanadeuvertira je u spektakularno paljenje lampica raskošnog Adventa na Gradini za koji se pročulo sve do Dohe! Paljenje je najavljeno u 19.00 h.
”ZahvaljujemoizbornikuDalićunaposlanojporucikojanammnogoznači, a našojreprezentacijiželimopunouspjeha u ovojvažnojutakmici” – izjavio je Vedran Babić izorganizacijeAdventanaGradini.

Previous articleDečki iz Crikvenice u Dohi razvili zastavu dugu 200 metara, Dalić na rubu suza: ‘Ne mogu vam ništa obećati’
Next articleMessi oduševio Srbe: ‘Pokazao je kakav je’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here