Home Najnovije Dejan Lovren se sad prepucava i s Francuzima: Nisam fašist!

Dejan Lovren se sad prepucava i s Francuzima: Nisam fašist!

71
0

Prepucavanja oko Dejana Lovrena i njegovog načina proslave brončane medalje u Hrvatskoj ne prestaju. Nakon salve kritika iz domovine i regije na njegovo uzvikivanje “Za dom spremni” i pjevanja pjesme ‘Bojna Čavoglave’, na isto su se obrušili i Francuzi.

Tamošnji mediji su zamjerili Lyonu i Laurentu Blancu koji su vratili Lovrena u klub, pa je i L’Équipe Lovrena usporedio s Josipom Šimunićem te njegovim uzvikivanjem istog pa posljedičnom kaznom u poanti da se kod Lovrena trebala podvući crta oko takvih ispada.

Lovren se sada obratio javnosti i odgovorio francuskim medijima, putem svojih društvenih mreža:

“Nakon nekih članaka iz raznih medijskih kuća u Francuskoj, želio bih istaknuti da je svaka implikacija da podržavam bilo kakvu vrstu fašističke simbolike lažna. Također je to okrutno prema nekome čije je djetinjstvo prekinuto i oštećeno zbog ekstremističke politike koja je dovela do rata u mojoj domovini.

Najoštrije osuđujem svaki oblik ekstremizma pa tako i fašizam i svu njegovu simboliku. Volim svoju zemlju i moj patriotizam nikada ne treba zamijeniti s nacionalizmom”, objavio je Lovren.

Previous articleOvako izgledaju ‘krvave banane’ koje je čovjek kupio: Stručnjak objašnjava jesu li štetne (FOTO)
Next articleFOTO: Snijeg pada u Gorskom kotaru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here