Home Sport Demoni prozvali Darka Raić-Sudara: Ne želimo te više vidjeti blizu našeg kluba

Demoni prozvali Darka Raić-Sudara: Ne želimo te više vidjeti blizu našeg kluba

95
0

Demoni, navijačka skupina NK Istrue proozvali su u izjavi za javnost Darka Raić-Sudara, koji trenutno obnaša tri funkcije – predsjednik je Istarskog nogometnog saveza, član izvršnog odbora HNS-a, a nedavno je postao i sportski direktor Rijeke. Priopćenje navijača prenosimo u cijelosti.

“Nakon subotnje večeri i završetka utakmice između NK Rijeke i NK Istre 1961, mnoge su stvari postale jasnije i mnogi su pored zdravih očiju napokon progledali. Na jedno oko moglo se vidjeti da je NK Istra 1961 definitivno nezaštićen klub, prepušten na milost i nemilost raljama sudačkih malverzacija i krojenju gornjeg dijela tablice HNL-a gdje za naš klub definitivno nema mjesta.

Dok se na drugo oko moglo vidjeti da jedina osoba kao predsjednik NSŽI pri HNS-u, koja bi trebala štiti upravo interese kluba iz te iste Županije, zapravo skače u deliriju nakon izjednačujućeg pogotka Ampema u 97. minuti.

Sudački eksperti su suđenje ocijenili katastrofalnim, klaun Pajač će se teatralno posuti pepelom, dok će mu taj isti pepeo Mišković skidati tapšanjem po ramenu za ‘dobro’ obavljen posao. Što Istri preostaje?! Uložiti prigovor na suđenje preko svog službenog saveza pri HNS-u čiji je predsjednik zapravo i sportski direktor kluba protiv kojeg treba uložiti žalbu.

Gotovo apsurdno. Jer iz HNL močvare još samo vršci ručnih prstiju vire. U ovom slučaju ‘gospodine’ D.R.S., za sve ono nekad u našem klubu – HVALA. Da te ikad više želimo vidjeti u blizini našeg kluba – NE, HVALA! Pored takvog ‘prijatelja’ ne treba nam neprijatelj.

Možda ne postoje pravne prepreke za obnašanje obje navedene funkcije u isto vrijeme, ali ‘gospodine’ D.R.S. u ljudskom društvu postoji nešto sto se zove MORAL, odnosno moralna prepreka za obnašanje takvih dviju funkcija u isto vrijeme. Ali očito debelokošci poput vas riječ MORAL ne poznaju ili su markirali taj dan kada se o MORALU učilo u školi.

Moralno je i ne lagati i demantirati i sugrađanima i medijima priču oko odlaska u Rijeku, sve dok ne prikupiš dovoljno potpisa ZA NSŽI, iako dobro znaš da je taj posao dogovoren i sklopljen još u Katru.

Istra je jaka, i naš put možda jest trnovit, ali je ispravan i častan. Tebi želimo da svoj posao u NK Rijeci obnašaš jednako dobro kao što si obnašao i posao održavanja travnjaka Drosine, koji je ujedno proglašen i jednim od najgore održavanih travnjaka u Ligi. DP92.″

Previous articleBeograđanka u busu sjela na baku: “Bole me noge jer nosim štikle”
Next articleRakitić: Svojim kćerima mogu priuštiti stvari koje nisam imao. Moji nekada nisu jeli

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here