Home Sport Devet navijača Rijeke i Dinama privedeno prije, za vrijeme i nakon utakmice

Devet navijača Rijeke i Dinama privedeno prije, za vrijeme i nakon utakmice

76
0

Na riječkom stadionu na Rujevici jučer, 21. svibnja odigrana je nogometna utakmica između HNK Rijeka iz Rijeke i GNK Dinamo iz Zagreba. Utakmicu je pratilo oko 8.200 posjetitelja, od kojih oko 350 navijača gostujuće momčadi.

Prije, za vrijeme i nakon utakmice privedeno je devet osoba, a riječ je o navijačima gostujuće i domaće momčadi koji su počinili prekršaje iz Zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Navedeni su privedeni zbog alkoholiziranosti, pokušaja unošenja droge, utrčavanja i bacanja predmeta u natjecateljski prostor, pokušaja ulaska na stadion bez ulaznice i vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika te tučnjave.

Osim spomenutih, prije početka utakmice preventivno su zadržane četiri osobe koje nisu imale valjane ulaznice.

Za vrijeme utakmice zapaljeno je nekoliko baklji i dimnih kutija te policija nastavlja s utvrđivanjem osoba koje su počinile navedena protupravna ponašanja.

Previous articleImala tajnog obožavatelja koji joj plaća za eksplicitne fotke: Kad je shvatila tko je, sledila se!
Next articleOstrogović: Gradonačelnik nakon fijaska na mjesnim izborima osniva paralelno vijeće građana čije će predstavnike birati na tomboli!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here