Home Mozaik Imala tajnog obožavatelja koji joj plaća za eksplicitne fotke: Kad je shvatila...

Imala tajnog obožavatelja koji joj plaća za eksplicitne fotke: Kad je shvatila tko je, sledila se!

445
0

Djevojka po imenu Talia Madison bila je šokirana kada je saznala za svog “tajnog obožavatelja”, što je kasnije uništilo obiteljske odnose.

Otkrila je da je “kriva” za uništenje braka svoje majke nakon što je saznala da je njen očuh potrošio gotovo 1.330 dolara (oko 145.000 dinara) na njezine fotografije i video snimke eksplicitnog sadržaja na jednoj web stranici.

U videu objavljenom na TikToku, dodala je da je partner njezine mame čak otišao korak dalje i tražio više “prilagođenog sadržaja”.

– Dakle, kada sam tek pokrenula svoju web stranicu, imala sam kupca koji mi je bio kupac broj jedan, kupovao je sve što sam mu poslala, bio je moj sljedbenik od početka. Razgovarali bismo svaki dan, postavljao je prilagođene zahtjeve, vrlo specifične stvari, i imao je vrlo specifično korisničko ime na web stranici.

Napominje da očuha poznaje od svoje 11. godine.

Kako je rezimirala, u samo dva mjeseca očuh je potrošio gotovo 1300 dolara na njegov sadržaj.

Razotkrila ga je preko “TikToka”, gdje je i on pratio, pa se uz njegovo ime pojavila obavijest da u kontaktima ima broj telefona ovog korisnika.

– O Bože, poziv dolazi od kuće. Potpuno sam poludjela pokušavajući iz mojih kontakata shvatiti tko je ta osoba – dodala je.

– Suzila sam izbor na šest ljudi, a jedan od njih bio je i moj očuh. Držala sam se svog predosjećaja i poslala poruku na račun web stranice i rekao: “Znam tko je ovo”. U roku od dvije minute dobio sam poruku od svog očuha u kojoj piše: “Hej Tay, možemo li razgovarati?” – nastavlja Talija.

@ta1laaa Do we need a part 2??? #fup #viral #scandal #drama #tea ♬ original sound – Tai 🖤

Talia je tada otkrila da je njezina majka ostavila tog čovjeka zbog ove bizarne situacije,

– Ali da, ako želite o obiteljskoj traumi, moj očuh me dva mjeseca gledao kako se seksam s partnerom – zaključila je u videu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here