Home Najnovije Di Marzio: Modrić traži manju plaću, ali Real mu ne da ni...

Di Marzio: Modrić traži manju plaću, ali Real mu ne da ni toliko

320
0

Gianluca di Marzio, jedan od najpouzdanijih izvora s tržišta nogometaša, otkriva da pregovori između Luke Modrića i Reala oko produljenja ugovora ne idu glatko kao što se misli. Zapelo je oko novca. “Oni u klubu koji žele da Modrić ostane postaju nestrpljivi, jer ugovor s Realom mu završava za samo dva i pol mjeseca, a još nema dogovora o produljenju”, piše spomenuti izvor.

“I Real i Modrić žele nastavak suradnje, ali problem je razlika u plaći, odnosno između onog što Modrić traži i onoga što mu je Real voljan ponuditi. Modrić i njegovi agenti žele da se plaća hrvatskoj legendi Reala vrati na iznos koji je bio prije smanjenja zbog korona-krize. Modrić je, naime, do proljeća 2020. i velikog rezanja troškova zbog ogromnih gubitaka prouzrokovanih lockdownom i neigranjem zarađivao 12 milijuna eura godišnje. Tada je pristao na smanjenje od 10 posto.

Doznajemo kako Modrić toliko želi ostati u Realu da bi pristao čak i da nastavi primati smanjenu plaću. Međutim, Real mu je namjerava još smanjiti i to kako bi mogao pokriti plaću Kyliana Mbappea. On na ljeto dolazi bez odštete, ali će postati i najplaćeniji igrač Reala.”

Modrić je prošlog proljeća produljio ugovor s Realom za godinu dana. S obzirom na to da u rujnu navršava 37 godina, Real mu je i sada spreman ponuditi najviše jednogodišnje produljenje, dakle do kraja lipnja 2023.

Previous articleUkrajinka (50): Uperio je u mene pištolj, rekao da se skinem i onda silovao (VIDEO)
Next articleNenad Periš ispričao kako je prošao susret s Matejevim prijateljima: Svi mi nešto očekujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here