Home Sport Dinamo čestitao rođendan bjeguncu osuđenom za pljačku – Dinama

Dinamo čestitao rođendan bjeguncu osuđenom za pljačku – Dinama

285
0

Dinamo je danas na svojoj službenoj stranici objavio rođendansku čestitku Zoranu Mamiću i Borislavu Cvetkoviću. Između njih je devet godina razlike, ali obojica danas slave rođendan. Rijedak je ovo slučaj u kojem nogometni klub čestita rođendan onome tko ga je prema presudi opljačkao. Čestitku možete pročitati OVDJE.

“Nekadašnji maksimirski kapetan, glavni trener i sportski direktor Zoran Mamić danas je na slavljeničkoj torti „nanizao” 51 svjećicu, dok je Dinamovo nekad popularno „Lane s Korane“, nekad sjajni napadač i brzanac Borislav Boro Cvetković ovoga petka navršio svoj „okrugli“, 60. rođendan. Čestitamo!

Računamo li ukupan staž u Maksimiru, dakle i igračku karijeru i ulogu trenera i sportskog direktora, Mamić je s plavima osvojio čak 29 trofeja. Postao je i Dinamov rekorder. Momčad je vodio u 39 europskih utakmica, devet više od dotadašnjega rekordera, njegova kolege Krunoslava Jurčića. S tim učinkom drži prvo mjesto na povijesnoj ljestvici trenera s najviše europskih utakmica na Dinamovoj klupi. U tom je opusu upisao 18 pobjeda, 6 remija i 15 poraza.

Igrački staž također je počeo u Dinamu, kao daroviti je junior preselio u seniorsku momčad, vremenom postao i kapetan. Sudjelovao je u svih 11 uzastopnih Dinamovih naslova prvaka, što kao igrač, a što kao sportski direktor i trener. Došao je ujesen 2005. godine, upravo u vrijeme kad je krenula pobjednička serija. Bio je to povratak u Zagreb nakon devet godina izbivanja. U ožujku 2007. završio je igračku karijeru i preuzeo ulogu sportskoga direktora”.

Previous articleVIDEO: Nezaustavljici Hrvat nastavlja s golovima, zabio 2 gola u 30 minuta!
Next articleKacusha show by Marija A.Štrajh: PUTIN JE U STANJU ISPALITI NUKLEARKU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here