Home Najnovije Dinamo dobio novog trenera!

Dinamo dobio novog trenera!

152
0

Ante Čačić ostaje na klupi Dinama! Takva informacija sletjela je Sportskim novostima u poslijepodnevnim satima iz dobro obaviještenih izvora. U Maksimiru su definitivno prelomili, čovjek koji ih je u sjajnom finišu u svojih pet utakmica doveo do naslova prvaka, nastavlja tamo gdje je stao.

Modri klub bi uskoro to trebao i službeno objaviti, kad točno, definitivno se nije znalo kad nam je sletjela ta vijest iz nogometnih krugova. Dakle, završilo je baš onako kako je i trebalo završiti. Logičan je to potez klupske Uprave, jednostavno se morao honorirati Čačićev učinak u završnici prvenstva, njegov veliki doprinos obrani naslova. U kratkom vremenu zadobio je povjerenje igrača koji će sigurno biti najsretniji ovakvim raspletom. Pisali smo već ovih dana o svim dobrim stvarima koje je napravio Ante, ne samo kad se radi o pobjedničkim rezulatima. U život je vratio Brunu Petkovića, promovirao Špikića, Baturinu, Menala…. Sve je napravio za ‘pet plus’ i zato se zapravo i nije trebalo previše razmišljati, makar se u Maksimiru razmišljalo.

Istina, do kraja je uz Čačića kandidati bio i Goran Tomić koji je napustio kormilo Rijeke, mahnuo je Rujevici kazavši ‘zbogom’. Vijesti koje su stigle s Kvarnera kazuju da se na takav potez odlučio zbog iscrpljenosti. Tada je o bilo odmah jasno da više nije kandidat za trenera Dinama. Jer ako je Tomić iz Rijeke otišao zbog razloga iscrpljenosti, onda sigurno nije bio sposoban preuzeti modri klub pred sezonu koja bi po svemu mogla biti ‘rudarska’. Jer očekuje se podosta promjena u plavoj momčadi, neki bitni igrači mogli bi napraviti lukrativne transfere i napustiti klub, drugi dolaze, neki se vraćaju s posudbe, treba aktivirati i uklopiti mlade snage poput Baturine, Bulata, Marina ili nešto malo starije dečke poput Špikića ili Menala.

Bit će tu dosta posla, svaka rekonstrukcija momčadi zahtijeva mnogo energije i truda. Da ne kažemo da će se u isto vrijeme tražiti rezultati, vrlo brzo kreću europske kvalifikacije, Modri će pokušati uhvatiti Ligu prvaka. Za takav nogometni biznis potreban je čovjek koji frca od energije, prepun samopouzdanja i želje za radom. To sigurno nije posao za iscrpljenog čovjeka, trenera koji traži odmor, vremenski odmak od trenerske klupe. Tako da je odlazak Tomića s Rujevice u takvim okolnostima definitivno zatvorio vrata njegovom ulasku u Dinamo.

Previous articleVruća noć: Završio u sobi s dvije plavuše 10 dana prije vjenčanja, reakcija njegove zaručnice šokirala je sve! (FOTO)
Next articleIvanišević: Đoković viče? Neka, zato i postoje tablete za smirenje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here