Home Najnovije Dinamo gubi 7 milijuna eura zbog Barceloninog plana?

Dinamo gubi 7 milijuna eura zbog Barceloninog plana?

119
0

Barcelona ovog ljeta neće dovesti Danija Olma, otkriva madridski AS. Bivši igrač Dinama je velika želja katalonskog kluba, ali do transfera neće doći u sljedećem prijelaznom roku jer Leipzig za njega traži 60 milijuna eura.

Plan Barcelone je po Olma krenuti sljedeće godine. Tada će ofenzivni veznjak, koji je prve nogometne korake napravio u Barceloninoj školi nogometa La Masiji, imati samo još godinu dana ugovora s njemačkim klubom i Katalonci vjeruju da će ga moći dobiti za puno manji iznos jer će Leipzig strahovati da 2024. godine Olmo ne ode bez odštete.

Takav plan Barcelone je ozbiljan udarac za Dinamo jer hrvatski prvak može ostati bez očekivane zarade. Dinamo je Olma prodao 25. siječnja 2020. za 22 milijuna eura. Uz 22 milijuna eura je Dinamo još dobio četiri i pol milijuna eura kroz ostvarene bonuse te dogovorio 20 posto prava na razliku između tog i sljedećeg transfera.

Da Barcelona dovede Olma ovog ljeta za 60 milijuna eura, Dinamo bi dobio oko sedam milijuna eura. Sljedeće godine Barcelona se nada da bi ga mogla dovesti za 30-ak milijuna eura, a Dinamo bi u tom slučaju dobio manje od milijun eura.

Previous articleOdržana tribina o budućnosti i izgradnji novog autobusnog kolodvora u Rijeci
Next articleŽena u Splitu ljude s balkona zalijevala psećom mokraćom. Izbjegla je kaznu, evo kako

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here