Home Najnovije Dinamo osigurao pojačanje: Koffi Kouao postaje najskuplji transfer modrih

Dinamo osigurao pojačanje: Koffi Kouao postaje najskuplji transfer modrih

130
0
dinkoufe
dinkoufe

GNK Dinamo Zagreb je uspješno dogovorio dolazak talentiranog desnog bočnog, Koffija Kouaoa, iz redova francuskog prvoligaša Metza. Ovaj potez čini Kouaoa najskupljim pojačanjem u ovom prijelaznom roku za zagrebački klub, s odštetom od otprilike dva milijuna eura. Ovaj 25-godišnji igrač iz Obale Bjelokosti pridružuje se Dinamu kako bi popunio prazninu nastalu teškom ozljedom Sadegha Moharramija, koji će se vratiti tek krajem godine.

Dinamova Investicija u Kouaoa

Zagrebački Dinamo je pokazao ozbiljnost u svojim transferima, potvrdivši dolazak Koffija Kouaoa iz Metza. Klub će izdvojiti oko dva milijuna eura odštete, što čini Kouaoa najskupljim pojačanjem u ovom prijelaznom roku, nadmašujući prethodni rekord od dolaska Arbera Hoxhe iz Slaven Belupa.

Očekivanja i Kontroverze oko Transfera

Ovaj francuski bek bio je blizu prelaska u Schalke prema informacijama iz L’Equipe-a, no Dinamo je uspio privući Kouaoa svojom ponudom. Kontroverze oko transfera dodatno su ozračene nesigurnošću njegove budućnosti u Metzu, gdje je u prošloj sezoni bio ključni igrač, dok je ove sezone nastupio samo u 11 od mogućih 20 utakmica.

Potvrda Insajdera i Francuskih Izvora

Lorenzo Lepore, talijanski insajder, potvrdio je dolazak Kouaoa na svom profilu na X-u, pružajući dodatne informacije o transferu. Pouzdani francuski novinar Nabil Djellit također je pratio situaciju, izvještavajući da je Kouao dobio ponudu od Dinama i odlučio nastaviti karijeru u Zagrebu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here