Home Mozaik Dio gledatelja nezadovoljan pobjednicom Superstara!

Dio gledatelja nezadovoljan pobjednicom Superstara!

217
0

Titulu prvog hrvatskog Superstara osvojila je Sinjanka Hana Ivković. Osvojila je i 50 tisuća eura nagrade. ‘Još ne vjerujem da se ovo dogodilo’, izjavila je 17-godišnja pobjednica showa. U superfinalu s Hanom se borio i 18-godišnji Dino Miklaužić iz Huma na Sutli.

Ipak, nisu svi gledatelji oduševljeni. Neki smatraju da je Dino zaslužio pobjedu. ‘Ma dajte molim vas. Neka su joj dali pare, ali Dino je daleko najtalentiraniji i nadam se da ćemo u njemu dobiti pravu regionalnu i globalnu zvijezdu’, jedan je od komentara.

‘Dino je bio bolji. Dečko može otpjevati sve i on je pravi superstar’, “Dino je zaslužio pobjedu’, “Ništa ne može proći bez namještaljke’, ‘Iz aviona se vidi da je sve namješteno’, ‘Čista namještaljka’, ‘Glasovi za Dinu nisu prolazili’, ‘Pobijedi cura koja je falšala od audicije’, pišu ljudi po Facebooku.

Ipak, bilo je i onih koji su zadovoljni pobjednicom Hanom. ‘Bravo, Hana. Sinj poludi’, ‘Ima pravde. Tonči, sada joj pomozi onako kako samo ti to možeš i znaš. Hana, jedva čekamo čuti tvoju prvu pjesmu’, ‘Zasluženo’, neki su od komentara obožavatelja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here