Home Vijesti Direktor i načelnik optuženi da su krali drva i mijenjali ih za...

Direktor i načelnik optuženi da su krali drva i mijenjali ih za janjce!

1148
1

Načelnik Općine Skrad donedavno djelatnik Hrvatskih šuma, optužen je da je državne trupce trampio za janjetinu. ‘Ne mogu vam ništa reći, jer je sudski proces u tijeku ‘, kazao je Damir Grgurić, načelnik općine Skrad. Na pitanje voli li janjetinu i svinjetinu, odgovorio je :’Ne, ja sam dijabetičar.’

‘Nikada nisam vidjela te pečenke, niti ja niti on’, rekla je Danica Grgurić, Damirova majka te dodala da bi njezin sin pojeo janjetinu da mu se servira na stol.

Prvookrivljeni za gošćenje janjetinom je, kad smo stigli, vjerojatno baš bio pri ručku i nije bio raspoložen za izjave.
‘Vilko Ivančić je direktor šumarije. Jako je dobar. Voli dobro pojesti’, rekao je Ivica Kordiš iz Ravne Gore.
‘Jesam, nabavljao sam drva preko njega. Plaćao sam gotovinom i šumarija bi dovezla drva. Nisam nosio janjce’, ispričao je Željko Krivac iz Ravne Gore. (dnevnik.hr)

Previous article‘Invaliditet nije stvar tijela, invaliditet je – u glavi!’
Next articlePrijateljska utakmica: Udinese – Rijeka 3:0

1 COMMENT

  1. U zadnje vrijeme sve više izlaze članci o kriminalu u Hrvatskim šumama i uništavanju nacionalnog bogatstva kao da im je babovina.
    Nadajmo se da će ljudi shvatiti kako nije ista stvar državna firma Hrvatske šume d.o.o. i hrvatske šume nacionalno bogatstvo. Kad se priča o prodaji ili privatizaciji misli se na firmu, a ne na šume, a kakva je to firma kojoj smo dali ekskluzivno gospodarenje svakim danom više saznajemo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here