Home Mozaik Dječak (14) silovao 6 žena u frizerskom salonu: Inspektor ga priveo, a...

Dječak (14) silovao 6 žena u frizerskom salonu: Inspektor ga priveo, a onda se u automobilu dogodio novi šok!

749
0
Photo by Max Vakhtbovych: https://www.pexels.com/photo/photo-of-beauty-salon-7750117/

Žarko Popović, umirovljeni glavni policijski inspektor srpske policije govorio je u medijima o najšokantnijim slučajevima maloljetničke delikvencije.

Prema njegovim riječima, iako nije zabilježena prevelika brutalnost u slučajevima maloljetničke delikvencije, ipak je bilo slučajeva koji su sve šokirali.

– U praksi sam imao određeni broj silovanja, gdje su silovali maloljetnice, pod utjecajem alkohola, ali djevojke svojih godina. I sve je to bilo u nekim pokušajima. Imali smo dječaka od 14 godina, snažne fizičke građe, koji je imao nekontroliran seksualni nagon prema ženama. Uđe u frizerski salon, zaključa ga i siluje šest žena. Višestruki je povratnik, uhićen je kao maloljetnik, ali kada je napunio 14 godina osuđen je na deset godina zatvora zbog silovanja u Valjevu. Jednom prilikom kada smo ga uhitili i odveli u 29. studenog na obradu, imao je odnos u autu. To je teška bolest, ne može se kontrolirati. Riječ je o osobi koja zahtijeva ozbiljnu psihoanalizu – kaže umirovljeni policijski inspektor.

Maloljetnička brutalnost nije bila dio njegove karijere, a kako kaže, sve je završilo na prijetnjama.

– U karijeri sam imao ozbiljan slučaj s više od pedeset silovanja. Bilo ga je jako teško otkriti. Kupio je stoperku, slomio joj ruku ili vilicu i potom je silovao. Čovjek je diplomirani inženjer strojarstva, kod kuće ima ženu i dvije kćeri. Nikada ne bismo posumnjali u takav profil, osuđen je na deset godina zatvora. To je smiješna kazna. Počinio je isti zločin s pedeset i četiri silovanja u istoj noći i dobio četrdeset godina zatvora – kaže Popović.

Žena bi preventivno trebala dobiti šokere ili biber sprej, istaknuo je Popović.

– Ženama je sada to dozvoljeno, ako imaju dozvolu mogu nositi oružje i imaju ga apsolutno pravo koristiti. Najbolje je trčati negdje u javnosti. Ako sretnete muškarca u klubu, nemojte odmah otići u njegov stan na kavu. Mnogo silovanja se dogodilo na toj osnovi, što nažalost nismo mogli dokazati.

Previous articleFOTO/VIDEO: Rekordan broj sudionika na humanitarnom piciginu na Sablićevu!
Next article‘Ubili su je brutalno, pred mojim očima’: Bila je lijepa žena i pravoslavka…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here