Home Mozaik FOTO/VIDEO: Rekordan broj sudionika na humanitarnom piciginu na Sablićevu!

FOTO/VIDEO: Rekordan broj sudionika na humanitarnom piciginu na Sablićevu!

291
0

Na legendarnoj riječkoj plaži Sablićevo jučer je po peti puta održan humanitarni picigin koji je ovog puta skupljao sredstva za udrugu.

U konkurenciji rekordnog broja sudionika pošten i nepristrani žiri izdvojio je tri najbolje ekipe: Ulice, Srce za nju i 3MAS.

– Bilo nas je… Puno, najviše ikad, istakao je glavni organizator i riječki humanitarac Sandi Basić
– Unatoč svemu što se događa oko nas, svaka čast! Odigrali smo odličan picigin za udrugu “Srce za nju” i prikupili respektabilan iznos. Hvala svim ekipama piciginašica i piciginaša, svima koji su bili s nama na Sablićevu, našim prijateljima, curama, ženama, muževima, djeci…Svi su oni doprinijeli tom fantastičnom osjećaju da radimo nešto dobro. Hvala našem Harisu i Jeleni što su nas, kao i uvijek, svjetski podržali, puno hvala konobarskoj ekipi iz “Kamova”. Hvala puno i riječkim medijima koji su nas pratili. Hvala i bistrou Paris (Kalorija) na donacijama pizze za svaku ekipu, zaključio je Sandi ponosan na sve sudionike još jedne uspješne i tradicionalne humanitarne akcije.

Previous articleVlasnik jahte ispuštao fekalije u splitsku marinu (VIDEO)
Next articleDječak (14) silovao 6 žena u frizerskom salonu: Inspektor ga priveo, a onda se u automobilu dogodio novi šok!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here