Home Mozaik Dječaka (13) pijesak živog sahranio: Jan je iskopao tunel, a onda se...

Dječaka (13) pijesak živog sahranio: Jan je iskopao tunel, a onda se urušio!

134
0
Photo by Francesco Ungaro: https://www.pexels.com/photo/green-bushes-on-desert-998653/

Dječak iz Utaha poginuo je u državnom parku Coral Pink Send Dunes tijekom vikenda, nakon što se tunel, za koji se vjeruje da je prokopan sa strane pješčane dine, srušio dok je bio unutra.

Jan Spendlav (13) iz Santa Clare bio je s obitelji u parku u Kanabu, a incident se dogodio u subotu iza 17.30 sati po lokalnom vremenu, rekli su dužnosnici parka.

Član obitelji vidio je da se tunel srušio na Janu i potrčao po pomoć. Posjetitelji koji su se zatekli u blizini i djelatnici parka odmah su počeli kopati kako bi oslobodili tinejdžera. Zamjenik šerifa okruga Kane dojurio je s lopatama kako bi pomogao u iskopavanju.

Dječak je nakon urušavanja pod pijeskom proveo oko 23 minute. Službenici su procijenili da ga je zatrpalo oko dva metra pijeska. Bolničari su ga pokušali reanimirati nakon što je utvrđeno da dječak ima puls. Helikopterom je prebačen u obližnju bolnicu, no Jan je u nedjelju izgubio moždanu aktivnost i proglašen je mrtvim.

Vlasti parka izrazile su sućut dječakovoj obitelji. Rangers vjeruje da je 13-godišnjak kopao tunel u dini kada se zabila u njega. Istraga o incidentu je u tijeku.

Previous articleVIDEO: Kaos na autoputu u Italiji, huligani presreli i napali igrača!
Next articleReagiranje na tekst Željka Marušića: Kontrolor zračnog prometa nije imao razlog za odbijanje polijetanja Cessne 182

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here