Home Mozaik Dječaka (4) ubili meci dok je spavao: Prošli kroz prozor sobe –...

Dječaka (4) ubili meci dok je spavao: Prošli kroz prozor sobe – život mališana završio je fatalno (FOTO / VIDEO)

421
0

Četverogodišnji dječak ubijen je tijekom nasilja u Chicagu nakon što je dva puta pogođen u glavu kroz prozor očeve kuće dok je spavao.

VLS-TV javlja da je najmanje 47 ljudi ustrijeljeno, dvoje smrtno, u 12-satnome razdoblju tijekom proslave Praznika rada, a među tim žrtvama bio je i mladi Michael Multry.

Michael je spavao u petak navečer u očevoj kući u bloku South Ellis, kada je dvaput pogođen, prema NBC Chicago. Meci su prošli kroz prozor sobe u kojoj je spavao.

Dijete je u kritičnom stanju prevezeno u dječju bolnicu Komer, a dva dana kasnije proglašeno je mrtvim, rekao je glasnogovornik vatrogasne službe Chicaga.

Motiv ubojstva ostaje nejasan, kao i jesu li dijete i njegov otac bili namjeravana meta pucnjave.

U međuvremenu, aktivisti zajednice, zajedno s neprofitnom organizacijom i crkvom, udružili su se kako bi prikupili 9.000 dolara u gotovini za svakoga tko pomogne uhititi i osuditi ubojicu.

Na drugom mjestu u gradu sedmero djece bilo je među ozlijeđenima u pucnjavi tijekom blagdanskog vikenda, što je izazvalo bijes među stanovnicima cijelog grada.

“Ljuti smo i umorni”, rekla je aktivistica All Kids Matter.

– Ovu bolnicu posjećujemo iz noći u noć. Sva ta djeca ustrijeljena su po cijelom Chicagu – rekla je.

-Među tih sedmero djece su brat i sestra, 12-godišnji dječak i 15-godišnja djevojka, koji su ubijeni u subotu dok su bili na školskom izletu u blizini benzinske postaje East Garfield Park, prenosi NBC Chicago .

“Crveni terenac zaustavio se i počeo pucati iz automatskog oružja na grupu ljudi”, rekao je očevidac Lamar Peterson, čija su kći i posinak također ozlijeđeni u pucnjavi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here