Home Sport Tomić izgubio živce: Ljut sam, imat će igrači što za čut u...

Tomić izgubio živce: Ljut sam, imat će igrači što za čut u svlačionici! (VIDEO)

1083
0

Nova pobjeda protiv Gorice ali nje moglo bez šokova, još jedna infarktna utakmica zbog koje je trner Rijeke na klupi izgubio dosta živaca.

– Pričali smo prije utakmice o nekoj stabilnosti, međutim nije bio ni s od stabilnosti. Koliko sam sretan toliko sam ljut. Način na koji smo kasnije igrali je nevjerojatan. U prvom poluvremenu je Gorica bila bolja i mogla otići na dva gola razlike. U trenucima našeg gola, radimo naivne i glupe greške i primimo gol za 2:1. Na poluvremenu smo napravili neke dobre izmjene, zabili gol na vrijeme i dobili igrača više. I onda umjesto da idemo po četvrti gol mi pasivno čekamo da ga primimo. Poludio sam na klupi! Želim da imamo pobjednički mentalitet i pobjednički gard, da idemo po četvrti gol, a ne da čekamo da ga primimo. Imat će me igrači što za čuti. Morat ćemo mijenjati nešto u mentalitetu, uzbuđeno je objašnjavao Tomić iza utakmice koja je na kraju dobro završila.

Previous articleKakva drama u Gorici! Sedam golova i pobjeda Rijeke u sudačkoj nadoknadi! (VIDEO)
Next articleDječaka (4) ubili meci dok je spavao: Prošli kroz prozor sobe – život mališana završio je fatalno (FOTO / VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here