Home Vijesti Dječaka (9) u Srbiji stariji učenici natjerali da pojede bombon s drogom...

Dječaka (9) u Srbiji stariji učenici natjerali da pojede bombon s drogom ispred škole

161
0

Dječaka u dobi od devet godina su stariji dječaci u Kragujevcu natjerali da pojede bombon u kojem su bile psihoaktivne supstance. Kako je službeno potvrđeno za portal Nova.rs., dijete se nalazi na liječenju u kragujevačkom Univerzitetskom kliničkom centru i nije u životnoj opasnosti.

Lokalni portali u Kragujevcu javljaju da se slučaj drogiranja 9-godišnjaka dogodio ispred jedne osnovne škole u širem centru grada. Mediji su objavili da je dijete bez svijesti prevezeno u bolnicu u Kragujevcu.

Iz bolnice su za Nova.rs potvrdili da je dijete primljeno u Pedijatrijsku kliniku te da se trenutno nalazi na odjelu intenzivne njege. Ostale detalje o zdravstvenom stanju dječaka i okolnostima pod kojima je primljen u UKC nisu mogli komentirati.

Na društvenim mrežama objavljena je prepiska iz jedne Viber grupe roditelja. U grupi je majka koja tvrdi da je sin njezine prijateljice, učenik trećeg razreda, završio u bolnici nakon što su mu dali bombon ili žvaku s drogom pred školom i da je dječaku u krvi pronađena droga speed.

“Dijete se odjednom onesvijestilo. Analizom krvi je utvrđeno konzumiranje amfetamina. Dječak je sada dobro. Razgovarajte sa svojom djecom o tome, što vjerujem da radite. Ne znači da toga nema ispred škole”, napisala je žena.

Previous articleUhićena vlasnica swingerskog kluba Anaconda
Next articleRiječka sutkinja pustila pedofila (85) da se brani sa slobode. Sad opet ide u pritvor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here