Home Vijesti Riječka sutkinja pustila pedofila (85) da se brani sa slobode. Sad opet...

Riječka sutkinja pustila pedofila (85) da se brani sa slobode. Sad opet ide u pritvor

168
0

Izvanraspravno vijeće riječkog Županijskog suda ipak je, nakon žalbe tužiteljstva, odredilo istražni zatvor 85-godišnjaku osumnjičenom za pedofiliju kojega je sutkinja istrage zbog dobi ranije pustila da se uz mjere opreza brani sa slobode.

85-godišnjak s riječkog područja, osumnjičen za bludne radnje nad djevojčicom, priveden je na Županijski sud u Rijeci 24. kolovoza. Općinsko državno odvjetništvo predložio da ga se zadrži u istražnom zatvoru, ali je sutkinja istrage zbog njegove starije životne dobi i zdravstvenog stanja odlučila da se brani sa slobode uz primjenu drugih mjera opreza.

Mjere se odnose na zabranu posjećivanja mjesta događaja, zabranu kontaktiranja sa svjedocima i redovito javljanje policiji.

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Rijeci prihvatilo je žalbu Općinskog državnog odvjetništva te naložilo da se 85-godišnjaka pritvori. Odluka se prosljeđuje policiji koja ga treba dovesti u istražni zatvor. Doznaje se i da je prije nekoliko godina osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu zbog sličnih kaznenih djela pedofilije.

Previous articleDječaka (9) u Srbiji stariji učenici natjerali da pojede bombon s drogom ispred škole
Next articleArijan Ademi se vratio u Dinamo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here