Home Mozaik Djevojčica (4) umrla kada ju je zarazila majka antivakserica: Pred sprovod je...

Djevojčica (4) umrla kada ju je zarazila majka antivakserica: Pred sprovod je sve slomila jednom rečenicom

844
0

Četverogodišnja Kali Cook iz Teksasa preminula je nakon što se zarazila koronavirusom.

Kako se ispostavilo, zarazila ju je njezinu majku Kara Harwood, koja je negirala postojanje COVID-19 od početka epidemije.

Mala Kali probudila se kobnog jutra prije tjedan dana s temperaturom. Majka je vjerovala da je to obična prehlada, budući da se noć prije puno igrala i znojila se.

Kara je policiji rekla da je unatoč groznici bila nasmijana, kao i da su ona i njezin partner William Tucker testirani 24 sata ranije i dobili pozitivan rezultat.

U odnosu na sve ono što je propagirala i u što je vjerovala posljednjih godinu i pol, Kara je, nakon što je vidjela da se stanje njezine kćeri pogoršava, shvatila da bolest nije šala. Nažalost, bilo je prekasno za bilo kakav preokret.

– Pokušala sam je spasiti, kao i drugu našu djecu, od činjenice da smo partner i ja zaraženi. Kajem se i kajat ću se do kraja života. Moja Kali je otišla. Bio sam protiv cjepiva, protivila sam se liječničkim odlukama, nisam nosila masku niti prihvaćala sve što su mi rekli. Sad je već kasno za bilo što. Inače, njezina petomjesečna sestra je zaražena, ali dobro je – rekla je Kara na društvenim mrežama nakon smrti kćeri Kali.

Kali Cook prvo je dijete umrlo u okrugu Galveston od početka epidemije.

– Ovo je strašno. Mislim da će smrt male Kali zapanjiti neke ljude. Izjava njezine majke nakon smrti djevojčice govori sama za sebe. Shvatila je, ali prekasno. Vrlo je važno da čim vidite da vaše dijete kašlje ili ima temperaturu, reagirate. Odmah idite liječniku – rekao je za Daily News Philip Kaiser, glavni liječnik u okrugu Galveston.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here