Home Mozaik Djevojčicu pitali što bi napravila sa 100 dolara, njezin odgovor postao je...

Djevojčicu pitali što bi napravila sa 100 dolara, njezin odgovor postao je hit

98
0
Ilustracija: Pexels

Ponosna mama na internetu je podijelila dirljiv odgovor sedmogodišnje kćeri koja je za domaću zadaću dobila zadatak odgovoriti na pitanje što bi učinila da joj daju 100 dolara. Alexandra Billings iz Anchoragea na Aljasci na Redditu je podijelila odgovor kćeri Diane na pitanje koje je glasilo ovako:

“Zamislite da imate 100 dolara. Morate to dati osobi ili nekoj dobrotvornoj organizaciji. Kome biste to dali? Što biste željeli da oni naprave s tim novcem?”

Ono što je Diana odgovorila, kaže njezina mama, doslovno joj je slomilo srce. “Dala bih to svojoj učiteljici da si može kupiti neke stvari jer nema dovoljno novca. Željela bih da kupi stvari koje su joj potrebne, poput jabuka, jagoda, sapuna ili sličnih stvari koje njezina djeca trebaju”, napisala je.

”Željela sam podijeliti njezinu domaću zadaću kako bih pokazala da ima nevjerojatno dobro srce i, nadam se, pritom ohrabrila neke učitelje ili uljepšala nečiji dan kao što je ova poruka uljepšala moj”, objasnila je mama Alexandra.

Njezina objava je u rekordnom vremenu postala pravi hit na Redditu i skupila preko 15 tisuća komentara i reakcija ljudi koji su bili oduševljeni odgovorom djevojčice, a posebno njezinim suosjećanjem prema učiteljici.

”Ovo je stvarno predivno, ali opet toliko tužno. Sedmogodišnje dijete razumije koliko su učitelji danas nepravedno potplaćeni, a drago mi je i što je učiteljica sa svojim učenicima podijelila svoje financijske probleme”, napisala je jedna mama u komentarima ispod objave.

Previous articlePogledajte golčinu kojom je Iran slomio Wales u 97. minuti!
Next articleFOTO: Detalj iz srpske svlačionice zgrozio javnost!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here