Home Mozaik Djevojka mi je priznala da je spavala s mojim prijateljem jer je...

Djevojka mi je priznala da je spavala s mojim prijateljem jer je mislila da ju varam s njezinom prijateljicom

82
0

Muškarca je zbog nepovjerenja prevarila djevojka, a sada ne znaju kako održati vezu

24-godišnjak ima problema s povjerenjem u svoju djevojku, ali isto tako niti ona nema u njega pa su se oboje našli u ljubavnom vrtlogu prijevara.

Kako bi riješio cijelu situaciju na pozitivan način, odlučio je potražiti savjet od psihijatrice: “Kada je moja djevojka povjerovala da sam spavao s njezinom najboljom prijateljicom, priznala je da se seksala s mojim najboljim prijateljem. Sada nitko od nas ne vjeruje jedno drugome.”

Psihijatrici je objasnio svoju ljubavnu vezu: “Ja imam 24, a ona 23 godine, zajedno smo osam mjeseci. Stavila je svoju SIM karticu u moj telefon da prenese neke fotografije. Sljedeći dan je vidjela broj svoje najbolje prijateljice u mojim kontaktima i poludjela. Pogrešno je pretpostavila da ju varamo.”

“Kad sam joj rekao da je krivo shvatila, optužila me da lažem. Posvađali smo se, a onda je rekla da je prije nekoliko mjeseci imala seks za jednu noć s mojim prijateljem. Nakon toga je rekla da je uzrujana i pokušava me učiniti ljubomornim, ali ja joj ne vjerujem. Volim je i želim da stvari funkcioniraju, ali bojim se da smo osuđeni na propast”, objasnio je psihijatrici.

Psihijatrica mu je na to odgovorila: “Nije lako, ali možete ponovno izgraditi povjerenje. Reci joj da želiš početi ispočetka.”

“To znači razgovarati otvoreno i iskreno, a ne donositi prebrze zaključke”, savjetovala mu je, piše The Sun. (net.hr)

Previous articleŽena ostala neugodno iznenađena kada je saznala što muž skriva
Next articleVodila se kao nestala, a onda su je ribari pronašli u vozilu koji je bio potopljen u jezeru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here