Home Mozaik Djevojka otkrila kako saznati mrze li vas prijateljice: postavite im jedno pitanje...

Djevojka otkrila kako saznati mrze li vas prijateljice: postavite im jedno pitanje i sve će vam biti jasno

626
0

Tiktokerica Jaycee Marie Smith objavila je video u kojem je podijelila kako postoji jednostavan znak koji će vam reći da vas netko u životu “potajno mrzi”, a sve što trebate učiniti je postaviti jedno naizgled banalno pitanje.

Objasnila je da biste trebali pitati svoje prijateljice što misle o šišanju vaše duge kose te da je to pitanje siguran način da provjerite imaju li dobre namjere prema vama. “Ako vam kažu: ‘Da, skratite, dobro bi vam stajalo’, mrze vas. Oni se mole za tvoju propast.”

Zatim je dodala da ako želite dalje testirati ovu teoriju, trebali biste pitati svoje prijateljice što misle o šišanju vaših šiški: “Ako kažu ‘da’, trebate ih izbaciti iz svog života“, tvrdi Smith.

Podijeljena mišljenja

Njezin video izazvao je podijeljena mišljenja, no mnogi su se složili s njom.

“Upravo tako”, napisao je jedna TikTokerica, dok je druga dodala: “Ovo je tako istinito”, dok je treàa napisala: “Ako ste plavuša i kažu vam da bi vam smeđa kosa super stajala, to je također znak da vas mrze. “

Ipak, neki smatraju da je tiktokerica otišla predaleko. “Ovo nije istina! Neki ljudi tako dobro izgledaju s kratkom kosom i šiškama!”, napisala je tiktoker, a druga se složila: “Iskreno, volim kratku kosu.”

Na sreću onih s kratkom kosom i šiškama, tiktokerica je u komentarima objasnila da se samo šalila.

Previous articleFotka instalacije iz Srbije je hit na Fejsu, a sve zbog neobičnog dodatka na kraju cijevi
Next articlePopularni ‘lovac’ iz HRT-ova kviza pokrenuo zanimljivu raspravu: Koje je hrvatsko nacionalno jelo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here