Home Mozaik Djevojka sve šokirala priznanjem da već 3 godine hoda bez gaćica

Djevojka sve šokirala priznanjem da već 3 godine hoda bez gaćica

206
0
2 4xNKcEa
2 4xNKcEa

Posljednjih dana na društvenim mrežama širi se priča o jednoj djevojci koja je javno podijelila svoj način života – nenošenje gaćica. Njezina objava na TikToku izazvala je raznolike reakcije, od podrške do zabrinutosti za njezino zdravlje. No, što stoji iza ove prakse i koliko je ona zapravo rizična?

“Ljudi ostanu zatečeni kad im kažem da tri godine nisam imala gaćice” ispričala je djevojka na TikToku. Kaže kako ih ne nosi ni kad ide u teretanu i da uživa u tome. Dodaje kako ne planira promijeniti svoj način odijevanja.

@fairyquaddmother only a few exceptions but i hate wearing 🩲😂😂 #fyp #commando #evenatthegym ♬ original sound – Taylor Dean

Ovakva otvorenost izazvala je raznolike reakcije u zajednici, s nekima koji je podržavaju i ističu slobodu izbora, dok drugi izražavaju zabrinutost za njezino zdravlje.

Jedna korisnica društvenih mreža komentirala je kako je i sama godinama prakticirala isto.

“Ja sam skroz zaboravila na to, meni je to najnormalnija stvar. Gaćice ne nosim od srednje škole, znači prošlo je već šest godina” – napisala je jedna djevojka.

Podsjećajući na oprez zbog mogućih zdravstvenih posljedica, nenošenje gaćica može dovesti do iritacije kože, bakterijskih infekcija, ili čak neugodnih situacija poput curenja menstruacije. Posebno se ističe oprez ako se nosi odjeća koja može trljati i iritirati intimno područje.

No, važno je napomenuti da nenošenje gaćica nije nov fenomen. Mnoge žene odavno prakticiraju ovu naviku iz različitih razloga, uključujući osjećaj slobode, udobnosti ili estetike. Odluka o nošenju gaćica ostaje osobna i treba uzeti u obzir individualne potrebe i preferencije.

Ipak, savjeti stručnjaka naglašavaju važnost održavanja higijene i udobnosti intimnog područja, bez obzira na odabir donjeg rublja. Redovita higijena i korištenje odgovarajuće odjeće ključni su faktori za očuvanje zdravlja i udobnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here