Home Mozaik Orgije u zatvoru: Zadovoljavale robijaše, švercale im gaćice…

Orgije u zatvoru: Zadovoljavale robijaše, švercale im gaćice…

49
0

Zatvor Wrexham, Sjeverni Wales. Otvorili su ga 2017. godine, najveći je u Velikoj Britaniji. Može primiti nešto više od dvije tisuće zatvorenika. Ime je dobio po velškoj planini. No nije po tome najpoznatiji.

U njemu su čuvarice ulazile zatvorenicima u ćelije, seksale se s njima, slale im fotografije na kojima su gole, švercale gaćice u grudnjacima… Sve je to otkriveno u zadnje dvije godine.

Od tada je 18 čuvarica i članica osoblja ili dobilo otkaz ili samo otišlo. Neke su se vratile u zatvor, ali ne kao čuvarice. Jennifer Gavan, Ayshea Gun i Emily Watson završile dobile su zatvorske kazne zbog afera s robijašima.

Jennifer Gavan (27) priznala je da je između travnja i lipnja 2020. godine imala odnos sa zatvorenikom Alexom Coxonom. Primila je i 150 funti kako bi mu prošvercala mobitel u ćeliju i preko njega su komunicirali. | Foto: Wales Police

Gavan je dobila osam mjeseci nakon što je iza rešetaka prokrijumčarila mobilni telefon za zatvorenika Alexa Coxona (25). Slala je svoje fotografije i ušla s njim u ljubavnu vezu 2020, a krivnju za nedolično ponašanje priznala je na sudu.

Godinu prije časnica Gunn zaljubila se u zatvorenika Khuram Razaqoma (29).

Ayshea Gunn (27) imala je 2019. godine vezu s robijašem Khuramom Razaqom koji je služio kaznu od 12 godina zbog pljačke. | Foto: Wales Police

Pretragom njezine spavaće sobe otkrivene su snimke para kako se ljube i grle, kao i slike snimljene mobitelom u Razaqomovoj ćeliji. Otkriveno je i kako je u grudnjaku prošvercala tangice koje je dala robijašu.

Kolegica policajka Emily Watson osuđena je na godinu dana zatvora na istom sudu jer je na Božić ušla zatvoreniku u ćeliju i zadovoljila ga. U najmanje dva navrata seksala se s njim.

Emily Watson – dolje lijevo, imala je vezu sa Johnom McGeejom, osuđenom na osam godina zatvora jer je usmrtio nekoga u prometu. Emily mu je 2019. godine na Božić ušla u ćeliju te ga je zadovoljila. | Foto: Wales Police
Previous articlePitali smo umjetnu inteligenciju koja je himna bolja, hrvatska ili srpska, evo koji odgovor smo dobili
Next articleDječak u Australiji pritvoren zbog tučnjave s vršnjakom, proveo 45 dana u samici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here