Home Najnovije Djevojka u SAD-u ušla u auto, tijelo nađeno nakon dva mjeseca u...

Djevojka u SAD-u ušla u auto, tijelo nađeno nakon dva mjeseca u kolicima za kupovinu

78
0

Tijelo nestale 21-godišnje djevojke iz Chicaga pronađeno je zavezano i zamotano u plahte u kolicima za kupovinu. Rosu Chacon je njena obitelj posljednji put vidjela ispred kuće 18. siječnja, a tijelo je pronađeno u uličici u Chicagu 15. ožujka. U subotu su obitelj i lokalna zajednica organizirali bdjenje u čast pokojne djevojke koja je na taj dan trebala proslaviti 22. rođendan.

“Nedostaje mi moje dijete. Obično kad nam kći ode, čujemo se s njom. Zove sljedeći dan, zove sat vremena nakon što je otišla, u kući je, sigurna je, lijepo je i toplo. Ali nismo ništa čuli”, rekao je otac Jose Lucio za ABC7. Njena majka se prisjetila posljednjih riječi koje joj je uputila 21-godišnjakinja.

“Vratit ću se, mama. Dobila sam Uberovu vožnju tamo i natrag”, ispričala je majka, koja se također zove Rosa Chacon. Snimka sa sigurnosne kamere obiteljske kuće pokazala je kako djevojka ulazi u Uberov automobil. Obitelj tvrdi kako im je rekla da sa sobom ne nosi osobnu iskaznicu i kaput, prenosi Independent.

Još uvijek je nejasno je li stigla na odredište. Tijelo je pronađeno tri kilometra dalje od mjesta gdje je posljednji put viđena oko 10:45 ujutro 15. ožujka, a njena obitelj je tijelo identificirala po tetovažama. “Ne znam kako imaju srca tako ubiti nekoga”, poručila je majka žrtve.

Istražitelji bi uskoro trebali utvrditi točan uzrok smrti. Obitelj ističe kako čikaška policija nije učinila dovoljno da bi je pronašla pa su zbog toga morali angažirati privatne istražitelje da pomognu u potrazi. Policija je ponudila nagradu od 15.000 dolara za informacije koje bi mogle dovesti do uhićenja i osude u ovom slučaju.

Previous articlePiksi: Isprike naciji za Katar, nismo imali sreće kao što su je imali neki drugi
Next articleOvakvo poniženje niste vidjeli: Kleknuo u nadi da će pristati, osramotila ga je pred svima (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here