Home Sport Dogovoren prijenos obje utakmice Rijeke sa Šveđanima!

Dogovoren prijenos obje utakmice Rijeke sa Šveđanima!

786
0

Godinu dana nakon eliminacije od grčkog PAOK-a, ali dakako i uspješnih prolazaka preko malteške Gzire i škotskog Hiberniansa, europski nogomet vraća se na Rujevicu. Prvi dvoboj sa švedskim Djurgardensom, itekako renomiranim suparnikom za ovu rundu natjecanja, 2. pretkolo Konferencijske lige, na rasporedu je ovoga četvrtka od 20.30 sati.

Dobre vijesti za poklonike riječkih Bijelih stižu s televizijskog tržišta. Potvrđeno nam je, obje utakmice sa Šveđanima bit će u izravnom prijenosu na novom kanalu Hrvatskog telekoma, MAXSportu 1. Na njemu se, poznato je, od ovoga mjeseca već prikazuju utakmice HNL-a, a u četvrtak će osim Rijeke i Djurgardena na istom kanalu biti i dvoboj Kizližara i Osijeka iz Kazahstana, i to u terminu od 14 sati.

Uzvrat u Švedskoj, što se Rijeke tiče, na rasporedu je u četvrtak, 28. srpnja od 19 sati, također na programu MAXSport 1.

Za podsjetnik, prvi dvoboj u 2. pretkolu Lige prvaka, onaj između Dinama i Škupija u utorak na Maksimiru, na programu je HTV-a, dok su dakle Rijeka i Osijek, za obje utakmice protiv Djurgardensa i Kizližara, na programu MAXSporta. U 3. pretkolu Konferencijske lige priključuje se i Hajduk, a o svim detaljima prijenosa u tom stupnju natjecanja javnost će biti upoznata kasnije.(Sportske novosti)

Previous articleFOTO: Pogledajte kako su oslikani zidovi parka Pomerio!
Next articleBild o Vatrenom: Specijalist za skandale!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here