Home Sport Bild o Vatrenom: Specijalist za skandale!

Bild o Vatrenom: Specijalist za skandale!

276
0
Marin Pongracic FC Salzburg Napoli 05-11-2019 Stadio San Paolo Football Champions League 2019/2020 Group E SSC Napoli - FC Salzburg Photo Antonietta Baldassarre / Insidefoto PUBLICATIONxNOTxINxITA antoniettaxbaldassarre

Hrvatski reprezentativac Marin Pongračić vratio se u Wolfsburg gdje već nekoliko dana trenira u klupskom centru, a njemački Bild tu je vijest popratio tvrdnjom da on ne želi biti ondje, kao i time da ga se klub čiju je momčad preuzeo Niko Kovač želi riješiti.

Pongračića se naziva profesionalcem za skandale i podsjeća da je ugovorno vezan za klub do ljeta 2024. godine, ali i da je u klubu trebao biti još prije četiri tjedna kad su započele pripreme. Kasnio je zbog bolesti. Ozljeda noge priječi ga da se priključi ostatku momčadi u trenažnom procesu, no danas bi se prvi put trebao susresti s bivšim suigračima i upoznati nove otkako se vratio s posudbe na kojoj je bio u Borussiji Dortmund.

“Neće svi biti sretni što ga vide”, navodi Bild i piše da je Pongračić nizao skandale pa potom u njih nabraja ilegalni korona party, sukobe u momčadi, vrijeđanje trenera, tužbu protiv kluba.

Podsjetimo, Pongračić, kojem je istekla posudba u Borussiji, tužio je Wolfsburg zbog neisplaćivanja bonusa, a zatim je u intervjuu kritizirao matični klub, nadajući se kako će ga Borussia na kraju sezone otkupiti. Ipak, Dortmund nije htio dati devet milijuna eura za hrvatskog stopera. Pisalo se ranije da je Kovač rekao da će mu dati priliku za dokazivanje…

Previous articleDogovoren prijenos obje utakmice Rijeke sa Šveđanima!
Next articlePreminuo dječak ostavljen u usijanom automobilu: ‘Satima je bio u užarenom autu…’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here