Home Sport Dogovorena suradnja Rijeke i Juventusa

Dogovorena suradnja Rijeke i Juventusa

820
6

Delegaciju HNK Rijeke u sastavu Hnk Rijeka Gabriel Volpi, Simone Volpi, Damir Mišković, predsjednik Robert Komen, Giuseppe Spalenza, dopredsjednik Veljko Karabaić, sportski direktor Srećko Juričić i Dean Šćulac u dvodnevnom posjetu u Torinu primila je delegacija Juventusa direktor Giuseppe Marotta, sportski direktor Fabio Paratici, direktor škole Rossi te bivši igrač Juventusa Gianluca Pessoto.

S jednim od najtrofejnijih i najpopularnijih talijanskih klubova dogovorena je sportska suradnja na svim razinama.(rd)

6 COMMENTS

  1. “sportska suradnja na svim razinama” – znaci iduce godine Buffon i Vucinic na Kantridi a Lisjak i Culina u crnobijele?

  2. ma svaka cast kralju.. do sad smo bili sami protiv svih tako sta smo se sa sinovcicem dogovarali koliko ce terkes golova zabit ili na skupstinama podrzavali ovu ili onu struju – a obadve nas krale. sami protiv svih se odnosi na navijace – ako se ne budemo lizali i žvalili sa juveovim tifozima, a naravno necemo. ostajemo sami protiv svih, samo se birimo svake godine za naslov i gledamo na kantridi po par atraktivnijih stranih ekipa svake godine. uz svo duzno postovanje, ne budi majmun

  3. nismo ni u vrijeme čire bili pa…barem nije ništa bilo potpisano. bili smo šta smo bili, a sad učimo i stvaramo suradnju sa klubom koji je poznat po prevarama, nepotizmu…skrenuo si u mutne vode. ljudi koji su vodili klub su bili… takvii. sada imamo srećka juričića.
    zar mi sami neznamo kako klub mora funkcionirati. a što se navijača tiče, još najbolje da se ližeš sa tifosima, uz svo dužno poštovanje .

  4. …a sa tifozicama ? Osim ako nije vrste Ani 4 pištolja !
    No, kada klub odraste, onda ćemo ga mi kupiti, već kada nismo ga kadri sami stvoriti; iako ni to nije točno. Juričić, Mišković i Sloboda su dečki ovoga kraja, i to što su dovukli novce pa začepili dubioze koje bi dovele do rastura kluba, samo govori u prilogu da su se stvorile pretpostavke stvaranju DOBROGA kluba i pretpostavke od 11 (10+1) igrača koji trče, i n3e kažu jedan drugome – Odi ti…, ja ne morem…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here