Home Mozaik Dogovorila se s mužem da na zabavi mogu svi sa svima, pa...

Dogovorila se s mužem da na zabavi mogu svi sa svima, pa prekršila pravilo: Sada plaća cijenu (VIDEO)

153
0

Nedavno je pravu buru na internetu podigla influencerica Taylor Frankie Paul (28), kada je otkrila kako se razvodi od supruga zbog skandala u njihovoj vjerskoj zajednici u Utahu. Naime, Taylor i njezin još uvijek službeni suprug Tate pripadaju mormonima, kršćanskoj vjerskoj zajednici zastupljenoj u Americi, koja ima strogi zakon čednosti koji zahtijeva beskompromisnu vjernost u braku i suzdržavanje od predbračnih veza.

Ali Taylor je prešla granicu, a to je rezultiralo ne samo njezinim razvodom, već i nekoliko drugih članova njihove zajednice. O svemu je govorila u #MomTok grupi na TikToku koja okuplja kreatore sadržaja koji se deklariraju kao mormoni.

– U dvadesetima sam, rastajem se, krenula sam na terapije, živim sama s dvoje djece – priznala je na videu koji je podijelila krajem svibnja, a na kojem se vidi kako sama stoji u praznoj kući usred selidbe.

Sljedećih dana objavila je još nekoliko snimaka, a sve one manje-više pokazuju kako se spakirati ili prisjetiti starih dana sreće u braku.

– Cijeli mi se život raspada. A ne mogu ni reći zašto čem, a da ne povučem sve do dna – rekla je u jednom od videa.

Taylor i Tate zajedno imaju dvoje male djece – kćer Indy i sina Oceana, no dok ova influencerica dijeli retrospektivu sretnijih vremena, njezin suprug očito ne dijeli takve emocije. Sa svojih društvenih mreža izbrisao je sve Taylorove fotografije i videozapise.

Pratitelji ovog para bili su prilično zbunjeni – jer se već neko vrijeme nagađa da je ono što predstavljaju na društvenim mrežama samo scenarij. Čak su smatrali da je najava razvoda samo marketinški trik. Također, Taylor je poznata po svom čudnom smislu za humor, pa su mnogi pomislili da je ovo jedna od njezinih šala.

Tako je u nekim videima tvrdila da se voli ljuljati, da ne vjeruje u monogamiju, kao i da ima 50 godina i da ima 25 blizanaca.

Pozadinu priče iza razvoda otkrili su bivši Taylorini prijatelji, koji su je prestali pratiti, a lajkali su se svi komentari koji upućuju na to da je influencerica zapravo prevarila supruga, potvrđujući takve navode.

Taylor je o svemu konačno progovorila u izravnom prijenosu, tvrdeći da su se ona i Tate dogovorile s prijateljicama isprobati takozvano “meko ljuljanje”, a pod tim pojmom podrazumijeva se seksualni odnos bez penetracije. Ona tvrdi da su imali dogovor da će među sobom mijenjati partnere, ali da neće “ići do kraja”.

– Imali smo dogovor, svi, ali ja sam prekršio taj dogovor. Zabrljala sam, a očito gubim sve što imam… To je istina – rekla je i dodala da su se i druge žene družile jedna s drugom, ali i s muževima.

@taylorfrankiepaul

An unfortunate announcement

♬ Malibu – Miley Cyrus

– Ovdje nitko nije nevin. Svatko je sa svakim završio u ovoj situaciji. Da, izbjegavaju me zbog toga, ali nije bilo kao da sam šetala sa suprugom svoje prijateljice. Bili smo na zabavi, postala sam agresivna, a mi smo išli sa strane i radili neke stvari sami, a ne s grupom – objasnila je, inzistirajući da se radi o “jednokratnoj aferi”.

– S tim ljudima sam bio prijatelj i puno smo vremena provodili zajedno. Bili smo intimni u nekoliko navrata. Besmisleno je da to moram priznati, jer zapravo nitko ne želi priznati da je bio umiješan u tako nešto – zaključila je i dodala da su ona i Tate imali drugih problema u braku, ali da je to bila kap koja je prelila čašu.

Previous articleSpavala je s dupinom, a on se ubio od tuge: Da je vidjela da je uzbuđen, pustila bi mu sve (VIDEO)
Next articleSuprug objavio popis razloga zašto je njegova supruga odbila seks s njim, ali ovo sigurno nije očekivao! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here