Home Sport Dragan Skočić pronašao novi posao: Postao trener Tractora

Dragan Skočić pronašao novi posao: Postao trener Tractora

169
0
62561391 dragan skocic
Youtube

Dragan Skočić, bivši izbornik hrvatske U-21 reprezentacije, pronašao je novi posao samo tjedan dana nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS). Skočić je preuzeo mjesto trenera iranskog prvoligaša Tractora, kluba koji je prošlu sezonu završio na četvrtom mjestu na tablici.

Povratak u Iran

Ovaj angažman predstavlja povratak Skočića u Iran, zemlju u kojoj je ostvario najveće uspjehe svoje trenerske karijere. Od 2020. do 2022. godine bio je izbornik iranske reprezentacije te ih je odveo na Svjetsko prvenstvo u Katar. Nažalost, smijenjen je neposredno prije početka turnira. Prije toga, Skočić je vodio čak četiri iranska kluba, a Tractor će mu biti peti klub u Iranu.

Uspjeh i Iskustvo u Iranu

Skočićevo iskustvo u Iranu je impresivno. Njegova sposobnost da vodi timove do uspjeha i duboko razumijevanje iranskog nogometa čine ga idealnim izborom za Tractor. Njegovo znanje o ligi i igračima moglo bi biti ključno za uspjeh kluba u nadolazećim sezonama.

Kratka Epizoda s Hrvatskom U-21

Skočić je mladu hrvatsku reprezentaciju preuzeo u travnju 2023. godine, naslijedivši Igora Bišćana koji je prešao u Dinamo. Tijekom svog mandata, Skočić je vodio Hrvatsku u 12 utakmica, ostvarivši četiri pobjede, tri neriješena rezultata i pet poraza. Iako kratka, ova epizoda dodatno je obogatila njegovo trenersko iskustvo.

Izazovi i Očekivanja

Tractor je ambiciozan klub s bogatom poviješću i visokom razinom očekivanja. Skočić će se suočiti s izazovom da zadrži klub u vrhu iranske lige i možda čak pokuša izboriti plasman u azijsku Ligu prvaka. Njegov povratak u Iran s Tractorom označava novu fazu u njegovoj karijeri, koja bi mogla donijeti još veće uspjehe.

Pratite vijesti iz Rijeke i Kvarnera na našem Viber kanalu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here