Home Mozaik Dream team: Mister Extazy, Modni Mačak i Aleksandra Grdić zajedno na skijanje

Dream team: Mister Extazy, Modni Mačak i Aleksandra Grdić zajedno na skijanje

3129
0

Marka Grubnića je modni dizajner Romantico optužio da je gay i da mu je preoteo dečka. Modni Mačak je tvrdio da je to neistina i da je u vezi s manekenkom Anteom Kodžoman. Ubrzo nakon toga se s njom posvađao. Čak se pričalo da postoje fotografije na kojima se ljubi s muškarcem. O Dini Bubičiću, Misteru Hrvatske, pisalo se da je u vezi s oženjenim muškarcem iz Rijeke te da je njegova veza s Vlatkom Pokos bila samo paravan. On je navodno svaki put odbijao seks s njom jer je preumoran. Njih dvojica zajedno su nakon dočeka Nove godine otišli na skijanje u St. Jakob u Austriji. Skupa su odlazili i u zagrebačku teretanu, a šuška se da su se jako zbližili.
– Bolesne su izmišljotine da sam homoseksualac – više puta je rekao Marko.
– Imam gay prijatelje, ali nikad nisam pokazivao interese za suprotni spol. Nikad nisam bio u vezi s muškarcem – tvrdi Dino.
Na skijanju će im društvo praviti bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić, koja je nedavno prekinula s Azerom Berberom.
– Nisam već nekoliko godina bio na skijanju, ali kad jednom naučiš, nikada ne zaboraviš, kao vožnju biciklom – kazao je za Javno.

Dino Bubičić razgovarao je na T portalu o svom seksualnom životu. Izjavio je da je jako maštovit ljubavnik te da voli seks u autu, koji se njegovoj bivšoj ljubavi Vlatki Pokos nikako nije sviđao. Dino više voli završiti dan seksom nego ga prakticirati ujutro. Seksualni život mu je, kaže, patio jer je on živio u Rijeci, a ona u Zagrebu. Voli eksperimentirati i zanimaju ga nove stvari i spoznaje u seksu.

Marko Grubnić ponosan je na svoje tijelo, pa je pristao fotografirati se gol za naslovnicu Storyja. Njegove fotografije objavili su i neki gay portali, a on je zbog toga bio ponosan.
– To mi može biti samo kompliment – kazao je Modni Mačak i dodao kako, osim vježbom, i na druge načine ulaže u svoje tjelo.
– Depilacija je za mene poput jutarnje higijene. Već godinama depiliram cijelo tijelo i iako je bolno, puno se bolje osjećam nego dlakav – svojedobno je rekao Marko. (tekst i foto: 24sata)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here