Home Vijesti Dronovi stigli do Moskve!

Dronovi stigli do Moskve!

97
0

Rusko ministarstvo obrane priopćilo je ranije da je tijekom noći spriječilo dva pokušaja napada ukrajinskih bespilotnih letjelica na dvije južne ruske regije. Kako je naveo, nema opasnosti po sigurnost lokalnog stanovništva.

“Što se tiče incidenta s padom bespilotne letjelice u gradskom okrugu Kolomna, dogodio se u blizini sela Gubastovo. Navodno je cilj bio civilni infrastrukturni objekt, koji nije pogođen. Žrtava nije bilo, niti materijalnih šteta, a Federalna služba sigurnosti i drugi nadležni organi istražuju incident”, napisao je guverner Moskovske oblasti Andrey Vorobyov na svom kanalu “Telegram”.

Nije bilo komentara ukrajinskih vlasti. Tvrdnje nisu neovisno provjerene.

Ranije danas, letovi u zračnoj luci u Sankt Peterburgu obustavljeni su na oko sat vremena nakon što je u blizini primijećen nepoznati leteći objekt.

Određeni broj ruskih domaćih letova za St. Petersburg preusmjeren je natrag na mjesta polaska. Najmanje pet letova na liniji od Moskve do Sankt Peterburga vraćeno je u rusku prijestolnicu nakon što su prethodno kružili u zraku.

Nije odmah bilo jasno zašto su suspendirani, ali Reuters je rekao da nepotvrđeno medijsko izvješće ruske internetske kuće Baza tvrdi da je neidentificirani objekt primijećen na nebu i da su borbeni zrakoplovi poslani da istraže.

Previous articleU riječkoj luci pronađena velika mina, planira se evakucija stanovnika!
Next articlePrao auto, sljedećeg trenutka je bio progutan: Ljudi gledaju video od kojeg zastaje dah (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here