Home Mozaik Dvije OnlyFans manekenke mogle bi dobiti 15 godina zatvora zbog ‘opscenih’ videa...

Dvije OnlyFans manekenke mogle bi dobiti 15 godina zatvora zbog ‘opscenih’ videa (FOTO)

515
0

Dvije OnlyFans manekenke pod istragom su zbog svojih raskalašnih videa koja dijele s pretplatnicima na OnlyFansu kao dio mjanmarske akcije protiv svega što ‘šteti’ njegovim strogim tradicijama, piše Daily Star.

Prijeti im zatvorska kazna od 15 godina zbog njihovog seksi online sadržaja koji “šteti kulturi i dostojanstvu”. Nang Mwe San i Thinzar Wint Kyaw imaju više od dva milijuna pratitelja na Instagramu, ali zbog sadržaja kojeg dijele mogle bi završiti iza rešetaka. Otkako je preuzela vlast vojnim udarom 2021., mjanmarska vladina hunta povela je rat protiv svega što se kosi s konzervativnim vrijednostima zemlje.

U petak je hunta izdala priopćenje, tvrdeći da su modeli Mew San i Wint Kyaw “distribuirali plaćene pornografske fotografije i videozapise koji bi mogli … naštetiti kulturi i dostojanstvu Mjanmara”.

Vlasti su također optužile modele da se ponašaju “bez skromnosti koju bi trebale održavati mjanmarske žene” s obzirom na njihov sadržaj na stranicama OnlyFans i Exantria s ocjenom X. Mew San i Wint Kyaw najnovije su mete u nakani vlasti da putem cenzure sruši rizične medije u zemlji kako bi održala “tradicionalnu kulturu” Mjanmara. U službenom se priopćenju dodaje da će se otkriti svi drugi koji “nanose štetu sramu i skromnosti mjanmarskih žena i protiv njih će se poduzeti učinkovite mjere”.

Previous articleFOTO: Zrinjski u Bakru, 06.08.2022
Next articleRijeka traži pobjedu u Kranjčevićevoj, Tadić opet iznenadio sa sastavom!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here