Home Sport Dvostruki kriteriji HRT-a: Rijeka po vrućinama, Hajduk u hladu

Dvostruki kriteriji HRT-a: Rijeka po vrućinama, Hajduk u hladu

1421
1
semafor_kantrida4-160912-1361959607-1362228897
Susret Rijeka – Žilina počinje u 19 sati

Nakon Dinama, Riječani će i protiv Žiline odigrati prvo poluvrijeme po ekstremnim vrućinama budući da utakmica počinje u 19 sati kako bi HTV mogao prenositi utakmicu u Splitu koja počinje u 21 sat. TV prijenos i splitski susret je bio razlog i pomicanja termina utakmice Rijeka – Dinamo ali nije jasno zašto su na državnoj daleovidnici Splićane predodredili za ugodnije termine, a Riječani se moraju pržiti na suncu. Na nepovoljne okolnosti preranog početka utakmice upozorio je jučer i trener ‘bijelih’ Matjaž Kek koji i u takvim uvjetima mora pokušati stvoriti rezultatsku zalihu uoči uzvrata u Slovačkoj. Činjenica je međutim da su u klubu s Kantride pristali na ovakav aranžman HRT-a, a nisu morali.

Iz kluba uoči dnaašnjeg susreta upozoravaju kako se režim ulaska na tribine E-1 i F vraća na staro pa će se na te dvije tribine ponovo ulaziti iz pravca istočne tribine. Unatoč tropskim vrućinama pred Rijekom je noviu sportski spektakl.

1 COMMENT

  1. NAMA POD HITNO TREBA JAKA REGIONALANA TELEVIZIJA ZA CIJELI SJEVERNI JADRAN, GORSKI KOTAR I LIKU A GROBO NEKA OSTANE U ZAGREBU I NEKA MU DAJU STAN NA PANTOVČAKU. MEDENI GA IMA VEĆ GDJE TREBA!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here