Home Najnovije Džajić je uvjeren da je Srbija najbolja reprezentacija u regiji

Džajić je uvjeren da je Srbija najbolja reprezentacija u regiji

106
0

Novi predsjednik Nogometnog savez Srbije Dragan Džajić (76) posjetio je trening reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo 2024. s Litvom i Crnom Gorom. Srbija će u petak igrati s Litvom u Beogradu, dok će tri dana kasnije gostovati u Podgorici. U skupini G nalaze se i Bugarska te Mađarska.

“Želim vam sreću na početku novog ciklusa. Svi očekujemo da će završiti na pozitivan način, odnosno da ćete izboriti plasman na Europsko prvenstvo. Znate da raspoloženje javnosti ovisi o rezultatu reprezentacije. Vidjeli iste kakvu je euforiju izazvao direktan plasman na Svjetsko prvenstvo.

Možda su očekivanja uoči Katara bila prevelika, ali morate što prije zaboraviti što se dogodilo te se okrenuti novim izazovima. Većinu vas osobno poznajem, neke sam gledao na televiziji. Znam da imate velike mogućnosti i velik potencijal”, rekao je Džajić za službenu stranicu Nogometnog saveza Srbije.

“Nema razloga za negativno razmišljanje. Uvjeren sam da ste najkvalitetnija reprezentacija u regiji i da ćete to još jednom dokazati na terenu. Korak po korak. Nitko od nas nema čarobni štapić, ali uz dobru atmosferu u ekipi i uz pristup koji ste dosad imali prema reprezentativnim obavezama, mislim da nema razloga za brigu”, zaključio je

Džajić je bio jedini kandidat jer je svoju kandidaturu povukao nekadašnji kapetan reprezentacije Srbije, Crvene zvezde i Manchester Uniteda Nemanja Vidić. Nogometni savez Srbije bio je bez predsjednika od 22. ožujka 2021., kada je dotadašnji čelnik Slaviša Kokeza podnio ostavku.

Previous articleLiverpool godinama prati Hrvata? “Privlačan je svim vrhunskim klubovima”
Next articleVIDEO: Eksplozija na Krimu, uništeni moćni ruski projektili!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here