Home Mozaik Ella Dvornik snimila vulgarnu pjesmu sa srpskim reperom!

Ella Dvornik snimila vulgarnu pjesmu sa srpskim reperom!

414
0

Infulencerica Ella Dvornik objavila je pjesmu sa srpskim reperom Filipom Arsenijevićem, poznatijim pod umjetničkim imenom Surreal.

Pojesma je poprilično vulgarna, o čemu svjedoči i sam naslov “Kurvanje”.

“Suki, Suki, Suki, priđi mi, ove vlažne tangice skini mi, samo ruke dolje klize mi, želim te u sebi, to vide svi. Suki, Suki, Suki, priđi mi, ove vlažne tangice skini mi, zgrabi me za kosu, povuci me, upali cam i snimaj, opusti se”, stihovi su koje pjeva Ella Dvornik.

Nekima se pjesma sviđa, drugi komentatori na internetu kažu da je plagijat, i to hita velikog The Notorious B.I.G-a “Hypnotize”.

“Osim što je očita kopija Hypnotize, stvar nije loša”, komentiraju neki, prenose 24 sata.

Je li pjesma plagijat ili ne, prosudite sami.

Što se tiče suradnje sa Surrealom, Ella kaže da ju je na to potaknula činjenica da muškarci mogu pjevati i repati o svemu, bez ograničenja, dok, smatra, žene moraju koristiti metafore.

Zato je u pjesmu odlučila reći, kaže, točno ono što sve žene misle.

U svakom slučaju Ella Dvornik izjavila je da je pjesmu snimila iz gušta, iako je inače veliki introvert. Na instagramu je poručila da je ovo samo početak njezinih glazbenih uradaka.

U budućnosti će ih biti više, najavljuje.

Previous articleZanosna kći Billa Gatesa pozirala polugola samo kako bi napala vlast: ‘Pridružite mi se, možemo pobijediti!’
Next articleFOTO: Ovako izgleda Korzo u srcu turističke sezone!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here