Home Mozaik Emotivna objava Nikoline Ristović: Kći me pitala kako da zna da ja...

Emotivna objava Nikoline Ristović: Kći me pitala kako da zna da ja neću otići

702
0

Nikolina Ristović objavila je fotografiju s kćerkicom Unom i posvetila joj emotivnu objavu.

“Rekli su nam – korak po korak. Tako smo i krenule. Jedna pored druge, ruka u ruci, združeni strahovi i objedinjene nade. Pitala me je – kako da zna da ja neću otići? Počinješ shvaćati konačnost svega”, započela je Nikolina.

“I da iz toga proizlazi jedna nova ljepota – dan po dan, male pobjede, nogu pred nogu, i jednoga dana ćeš podići pogled i shvatiti da si se uspeo uz planinu čije te podnožje plašilo. I evo nas. Korak po korak”, zaključila je. Uz fotografije je objavila i snimku šetnje s malenom Unom na kraju koje se vidi da ih je na automobilu dočekala parkirna kazna.

Podsjećamo, Nikolina je Unu dobila u braku s preminulim srpskim povjesničarem umjetnosti i kolekcionarom Vidojem Ristovićem. Posljednjih dana srpski mediji puni su izjava njenog svekra Viktora koji ju je optužio da “traži novac dok se njegov sin još nije ni ohladio”. “Ne čujem se s njom, ona zove, ja se ne javljam”, dodao je.

Nikolina je ubrzo odgovorila na optužbe svog svekra za kojeg je ustvrdila da mu je “bol pomutila razum”, a dodala je i da joj Miša uskraćuje pravo da naslijedi i prisvoji Vidojevo imanje.

“Sa žaljenjem razumijem oca kojemu je bol pomutila razum. Sramim se umjesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo obitelji i svog pokojnog sina, niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar deda za obje svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije pitanje samo kršenja zakona nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi”, rekla je Nikolina.

“O neistinitim i bezobraznim insinuacijama mog tasta, gospodina Viktora Ristovića ili kako ga vi zovete Miše Grofa, koje ste objavili 22.6.2022. godine, svi moji apeli Vidojevu ocu u vezi imovine bili su usmjereni isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koja moj svekar, nažalost, grubo uskraćuje meni i mojoj i Vidojevoj kćeri, što se vidi iz njegove izjave koju ste objavili.

Otac mog supruga nije njegov zakonski nasljednik i nema pravo raspolagati Vidojevom imovinom koju je neopravdano prisvojio. Gospodin Ristović je i u ovom trenutku toliko raspoložen da ima snage sa smijehom pričati o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina.

Vidojeva i moja kćerka je došla u Beograd s ozlijeđenom nogom zbog potrebe da se oprosti od oca na komemoraciji nakon 40 dana. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko doktora za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže obitelji o kojoj se Vidoje tijekom života s ljubavlju brinuo”, rekla je Nikolina u priopćenju za medije.

Previous articleAhmetović: Borit ćemo se da frustrirani fundamentalisti odmagle od naših maternica
Next articleNovi igrač Hajduka: Dinamovac sam i htio me Dinamo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here