Home Najnovije Englezi o Rakitiću: Skromni genijalac podcijenjen je kao nitko drugi

Englezi o Rakitiću: Skromni genijalac podcijenjen je kao nitko drugi

114
0

Ivan Rakitić s 35 godina igra odličnu sezonu za Sevillu. Zbog toga se na njegov račun nižu hvalospjevi navijača i medija, a najnovije pohvale stižu iz Engleske. Stranica Copa90 na X-u je objavila niz briljantnih Rakitićevih trenutaka iz njegove velike karijere i popratila ih kraćim tekstom. Objave možete pogledati OVDJE.

“Nijedan igrač nije ostao zasjenjen kao Ivan Rakitić. Podcijenjen. Krivo procijenjen. Ali usmjerite svjetla reflektora na njega i njegova je veličina jasna kao dan. Njegov period u Barceloni je sam po sebi materijal za Kuću slavnih. Zamijenio je Xavija u svetom trojstvu u veznom redu i pomogao Iniesti i ostalima osvojiti njihovu zadnju trostruku krunu. Vratio se u Sevillu i donio joj europsku slavu u njenoj najlošijoj sezoni ikad”, piše Copa90 i nastavlja:

“Ali među svojim suvremenicima često ostaje samo fusnota. Njegova jedina nagrada za najboljeg hrvatskog igrača godine našla se u sendviču Modrićeve desetljetne dominacije. A sjećate li se Messijevog ikonskog gola protiv Bayerna? Rakitićeva centimetarski precizna asistencija kao da je svaki put izrezana iz snimke.”

“Ali skromni genijalac drži stvari pod kontrolom. Protivnicima neprimjetni ulasci iz drugog plana i vidovnjačka dodavanja u prostor punili su police s trofejima”, dodaju Englezi i zaključuju: “Cijenite Ivana Rakitića u sadašnjosti, prije nego što nam zadnji put pobjegne iz vidokruga.”

Previous articleKohorta provocira Torcidu, pogledajte što su im transparentom poručili!
Next articleNavijači Hajduka nakon pobjede u Osijeku: ‘Sklanjajte se svi, bili vlak ne staje’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here