Home Vijesti Erdogan u obilasku pašaluka: U Sarajevu ponizio Hrvate, a u Zagrebu je...

Erdogan u obilasku pašaluka: U Sarajevu ponizio Hrvate, a u Zagrebu je Milanovićev najdraži gost

217
0

Milanoviću je napokon netko važan došao u posjet, piše Gordan Malić na svom facebook profilu.

Doduše u isto vrijeme kad i Džaferoviću i Vučiću. Šta mi imamo politički zajedničko s BiH i Srbijom, pa da turskog autokrata kojeg izbjegava većina evropskih država, u sklopu balkanske turneje primamo s najvišim počastima? Ništa. Osim hrvatskog pitanja u BiH. Milanović je nedavno predložio da se ono razriješi na nivou turske porte i njenih pašaluka, umjesto unutar nepouzdane EU čiji činovnici, tvrdi on, “spremaju giljotinu hrvatskom narodu u BiH”. I to se, izgleda, događa. Erdogan posjećuje svoje pašaluke, i svugdje je dočekan kao prijatelj. U Sarajevu jer se protivi izmjenama izbornog zakona i zahtjevima Hrvata, jer bošnjačkim liderima daje potporu u novcu, oružju i svu potrebnu logistiku u islamizaciji države. Mnogi bošnjački političari imaju i turska državljanstva. S Vučićem Erdogan gaji osobno prijateljstvo, neke mutne poslove u Beogradu i sličan stil vladanja.

U Hrvatsku je došao otvoriti islamski centar u Sisku na dan pogibije Nikole Šubića Zrinskog. Što je sljedeće, predaja Sigeta? Hoće li ga Milanović iz protesta pustiti da čeka u predvorju, kao što je to napravio finskoj premijerki Sanni Marin?

Što mi imamo zajedničko s Erdoganom i njegovim interesima u regiji, osim Milanovića? Nemamo ništa, samo Komšića. Ali, ajde ti to objasni našim suverenistima, zaključuje Malić.

Previous articleŽena rodila blizance koji imaju različite očeve: ‘Ovakvi slučajevi su jedan na milijun‘
Next articleHrvatska na Ukrajinu ide s trojicom igrača iz povijesne pobjede u Sloveniji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here