Home Vijesti Eurosuper od danas 10,25kn/L!

Eurosuper od danas 10,25kn/L!

1096
0

Maloprodajne cijene motornih benzina od ponoći će biti više za sedam, odnosno osam lipa po litri, dok će cijene eurodizela biti niže za 15 lipa, a plavog dizela i loživa ulja niže za jednu, odnosno pet lipa po litri, pokazuju podaci Ministarstva gospodarstva koje je na svojim internetskim stranicama objavilo najviše razine maloprodajnih cijena naftnih derivata u razdoblju od 7. do 20. veljače.

Primijene li naftne kompanije najviše cijene koje je utvrdilo Ministarstvo, a u pravilu to čine, najprodavaniji benzin, eurosuper BS 95 od sutra će se prodavati po 10,25 kuna po litri, što je sedam lipa više od dosadašnjih 10,18 kuna. Cijene motornih benzina na hrvatskom tržištu rastu još od kraja studenoga prošle godine, eurosuper 95 je prije dva tjedna prvi put od svibnja 2011. premašio 10 kuna, a s najnovijim poskupljenjem cijene benzina su na novim rekordnim razinama.

Cijene dizelskih goriva od ponoći će biti niže od jedne do 15 lipa po litri. Cijena eurodizela BS utvrđena je na 9,68 kuna, što je 15 lipa manje od dosadašnjih 9,83 kune. Plavi dizel od sutra će stajati 6,17 kuna po litri, što je jednu lipu manje od dosadašnjih 6,18 kuna. (HRT)

Previous articleRocky Balboa – Riječanin koji je preporodio Palermo
Next articleEvo zašto u Rijeci nema snijega…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here