Home Sport Evo kako do ulaznica za spektakularne okršaje Vatrenih ove godine

Evo kako do ulaznica za spektakularne okršaje Vatrenih ove godine

60
0

UEFA je greškom objavila kako će gledatelji ulaznice za Final Four Lige nacija moći kupiti preko nacionalnih saveza, pišu Sportske novosti. Ne, sve će biti isključivo na službenoj internetskoj stranici UEFA-e. Prijave su do 16. ožujka u 14 sati.

Bitno je za navijače da kod ulaska unutra prvo moraju dati OIB, a potom nailaze na pet mogućnosti – ulaznice za prvo polufinale u kojem 14. lipnja u Rotterdamu igraju Nizozemska i Hrvatska, ulaznica za drugo polufinale 15. lipnja u Enschedeu Španjolska – Italija, ogled za treće mjesto 18. lipnja u Enschedeu, finale isti dan 18. lipnja u Rotterdamu te kao petu opciju – follow my team.

Upozorenje je za navijače da ne mogu kupiti samo kartu za finale, uvjet je da uzmu i za polufinale. Ukoliko pak žele biti na obje utakmice najbolje je da idu na varijantu “slijedi svoju momčad”. UEFA nije objavila koliko iznosi hrvatski kontingent za pojedini susret. Neslužbene informacije govore oko deset tisuća karata, no kad dobije prijave i vidi koliko je iz koje države zainteresiranih definitivno će odlučiti.

Kod ulaska na UEFA-inu stranicu fanovima Vatrenih bolje je prijaviti se kao navijač, a ne kao generalna publika jer bude li previše kandidata obavit će se ždrijeb, a što se tiče “običnih gledatelja” bit će sigurno jako veliko zanimanje Nizozemaca. Cijene su od 20 do 120 eura i za polufinale i za finale, a za ogled Španjolske i Italije su jeftinije. Od 20 do 90 eura. Ne očekuje se toliko zanimanje. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a tko je dobio primit će obavijest nakon 23. ožujka.

Prije Lige nacija Vatreni igraju kvalifikacije za Euro. Za zapadnu i istočnu tribinu Poljuda za dvoboja s Walesom 25. ožujka ovog časa više nema karata, ima ih samo za Sjever. No, kako su određeni kontingenti rezervirani za pojedine navijačke udruge ili za sam HNS, ako do 15. ožujka ne budu sve plaćene, naći će se u slobodnoj prodaji. Tako nije isključeno da se pojavi još nešto karata.

Vatreni 28. ožujka gostuju u turskoj Bursi. Tamošnji savez još nije pustio ulaznice u prodaju, očekuje se to ovih dana, a ići će preko HNS-a, Najave su da oni koji organiziraju put ne moraju voditi brigu jer bit će ih dovoljno. Zanimanje očito nije veliko. Što se Hrvata tiče

Previous articleFIFA odobrila njemačkom reprezentativcu da igra za Srbiju. Debitira već za dva tjedna
Next articlePrigožin: Kandidirat ću se za predsjednika Ukrajine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here