Home Vijesti Evo odakle droga Mateju Perišu, sada je sve jasno!

Evo odakle droga Mateju Perišu, sada je sve jasno!

9660
0

Sada kada je toksikološki nalaz pokazao da je Matej Periš imao razne vrste narkotika u sebi, pojavile su se razne teorije zavjere.

Prijatelji Mateja Periša već su tvrdili da se nije drogirao, te da su ih potresle snimke koje su vidjeli.

– Za Mateja bih stavio ruku u vatru da se ne drogira jer nije takav tip. Uvjereni smo da mu je možda netko u klubu stavio nešto u piće pa je počeo halucinirati, bježati od nečega. Nema drugog objašnjenja. Čudne su okolnosti pod kojima je nestao, iskreno, ne bih se čudio da njegovi prijatelji nešto kriju, jer ne možeš poludjeti trčeći ulicama nepoznatog grada bez razloga – rekao je jedan od njegovih prijatelja nakon Matejeve nestanak.

– Možda zvuči glupo, ali čak i da je bio drogiran, netko mu je to ulio u piće, nije ga sam uzeo.

Predsjednik policijskog sindikata Mijailović odmah je rekao da policija odmah ima informaciju da su konzumirali opojnu drogu.

– U smještaju su već počeli konzumirati alkoholna pića. Oko 21 sat otišli su u restoran, gdje su i popili. Nastavili su provoditi vrijeme u klubu, gdje su naručili veliku količinu alkohola – rekao je ranije Mijailović medijima:

– Možete zamisliti kako je to utjecalo na njihova tijela. Alkohol plus narkotici. Matej je oko 01.40 iznenada izašao van. Činjenica je da su njegovi prijatelji gotovo sat vremena kasnije primijetili da ga nema.

Potom je naglasio da je policija od njih od početka dobivala rezervirane informacije.

– Nisu spominjali opijate, jer poznaju i vole Matejevog oca, a on nije znao da mu se sin drogira.

– No, u kombiju u kojem su došli iz Hrvatske i u smještaju pronašli smo tragove narkotika. Konzumirali su drogu, najvjerojatnije svih sedam. Tu drogu su donijeli sa sobom – zaključio je Mijailović.

Podsjetimo, MUP službeno priopćava da je DNK analizom tijela pronađenog u Dunavu, na Adi Huji, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu (1994.) čiji je nestanak u prosincu prijavljen policiji u Beogradu. 31 prošle godine.

Prema preliminarnom obdukcijskom izvješću, smrt je nastupila nenasilno.

Previous articleHrvatski vaterpolisti šokirani odlukom FINA-e, upućena žalba
Next articleZadavila dečka produžnim kablom, isplivale poruke koje je u tom trenutku slala ljubavniku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here