Home Mozaik Zadavila dečka produžnim kablom, isplivale poruke koje je u tom trenutku slala...

Zadavila dečka produžnim kablom, isplivale poruke koje je u tom trenutku slala ljubavniku!

781
0

Charlotte Dutson (25) ubila je svog dečka Amina Mukhtara (53) nakon što ga je vezala i zadavila produžnim kablom dok je flertovala i slala sočne poruke drugom muškarcu, piše “Sun”. Vezala je Aminu ruke, noge i vrat u njegovoj kući i ostavila ga tako dva sata. Njegova očajna obitelj iz Longsighta u Manchesteru krivi policiju, socijalne službe i osoblje britanske službe za mentalno zdravlje NHS-a za “katalog” pogrešaka koje su pridonijele tragediji.

– Ona je samo čisto zlo, nema riječi koje bi mogle opisati kako se užasno ponašala prema mom bratu. Ona je moderna Myra Hindley i opasnost za sve – istaknuo je Amin brat Jasin.

Myra Hindley je engleska serijska ubojica koja je ubijala s Janom Bradyjem između srpnja 1963. i listopada 1965. u Manchesteru i okolici u Engleskoj. Žrtve su petero djece u dobi od 10-17 godina. Najmanje četvorica su seksualno zlostavljana.

– Mučila je i ubila mog brata, voljenog sina i strica – rekao je Jasin, dodajući da je “Amin bio najnježniji u obitelji i najranjivije naravi”.

Rekao je da je Amin upoznao Charlotte 2017. godine kada ju je vidio kako plače u Manchesteru. Smilovao joj se i otišao je utješiti.

– Ona ga je kontrolirala i zlostavljala, ali nitko nije razumio što se događa – kaže Jasin, dodajući da ga je Charlotte tjerala da se drogira te da prije nije pio ni pušio.

– Rođen je prerano, slabije je čuo na jedno uho, bio je malen i imao je samo 60 kilograma pa je bio jako ranjiv. Cijeli je život patio od psihičkih problema i depresije – naveo je Jasin.

Rekao je da su mu neki prijatelji rekli da je Charlotte javno vikala na Amina i da ga je osramotila, ali da ju je on ipak “pratio okolo”.

– Nije htio reći gdje živi, ​​ona ga je kontrolirala kako sada znamo – dodao je.

“Sun” navodi da je Charlotte Dutson bivša narkomanka s poremećajem osobnosti te da je godinama zlostavljala bezazlenog i ranjivog Amina. Tjedan dana prije ubojstva na internetu je upoznala drugog muškarca. Ujutro 30. kolovoza prošle godine, dok je bila s Aminom u njegovom stanu, flertovala je s tim drugim muškarcem putem poruka, šaljući mu seksualne slike.

Policija je rekla da je Amin zadavljen i da je imao ozljede na vratu. Jasin je dodao da je vidio njegovo tijelo i da je imao modrice po glavi, licu, rukama i drugim dijelovima tijela, dok “Sun” navodi da je Charlotte tri puta hapšena zbog sumnje da je napala Aminu.

– Ova smrt se mogla spriječiti… Trebala je umrijeti iza rešetaka kao Myra Hindley – rekao je, dodajući da ubojica nije pokazivala kajanje te da je “čak rekla sudu da joj se sviđa u zatvoru”.

Previous articleEvo odakle droga Mateju Perišu, sada je sve jasno!
Next articleRuski tenkist se zbog Svetlane ‘vratio iz mrtvih’: Ukrajinci ga tražili po ulicama, vidjeli da fali jedan leš!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here