Home Sport Evo što je Modrić odgovorio španjolskim novinarima na pitanje nastavlja li igrati...

Evo što je Modrić odgovorio španjolskim novinarima na pitanje nastavlja li igrati za Hrvatsku

208
0
GQ3fsrSW8AAZyAY
X

Luka Modrić bio je šokiran nakon što je Hrvatska u zadnjoj, osmoj minuti sudačke nadoknade protiv Italije primila gol za 1:1 u zadnjem kolu skupine Eura. Hrvatska je tako gotovo sigurno ispala s Europskog prvenstva bez da je prošla grupu.

Neutješan unatoč postignućima

Ništa Modrića nije utješilo što je golom kojeg je postigao protiv Italije postao najstariji strijelac u povijesti Eura, niti što je proglašen igračem utakmice. U suzama je davao izjavu za HTV. Odgovarao je na pitanja, ali ne i na ono posljednje: je li njegov 178. nastup za Hrvatsku ujedno posljednji?

Emotivna izjava za HTV

Modrić je novinaru HTV-a samo kratko rekao da ne bi sada o tome. Međutim, nešto kasnije, kada su mu isto pitanje postavili španjolski novinari, bio je daleko rječitiji:

“Moram se odmoriti i vidjeti što će se dogoditi u budućnosti. Moram vidjeti što ću odlučiti. Vidjeti to sam sa sobom, sa svojom obitelji. Teško je to, volim Hrvatsku, volim igrati za reprezentaciju, ali još ne mogu odlučiti.”

Budućnost neizvjesna

Luka Modrić, ikona hrvatskog nogometa, ostavio je sve obožavatelje i navijače u neizvjesnosti. Njegova posvećenost i ljubav prema reprezentaciji nikada nisu bili upitni, ali teška odluka o nastavku karijere sada je pred njim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here