Home Najnovije Fluminensia: Krenuli upisi na intenzivne i redovne tečajeve engleskog jezika

Fluminensia: Krenuli upisi na intenzivne i redovne tečajeve engleskog jezika

1411
0

Engleski je jedan od najrasprostranjenijih jezika na svijetu i s 508 milijuna govornika treći je na ljestvici svjetskih jezika s najviše govornika. Iako mandarinski i španjolski imaju više govornika od engleskog jezika, upravo engleski jezik je službeni u najviše svjetskih država – čak 56 suverenih država i 28 teritorija. Zanimljivo je da engleski nije službeni jezik upravo u onim zemljama koje nam prve padaju na pamet kada pomislimo na englesko govorno podučje – Ujedinjenom Kraljevstvu, Sjedinjenim Američkim Državama, Australiji i Novom Zelandu. Te države, naime, nemaju službeni jezik. Engleski je, također, jedan od 6 službenih jezika Ujedinjenih naroda.

Danas je engleski lingua franca – jezik trgovine, diplomacije, medija i poslovne komunikacije. Sve su to razlozi što trenutno više od milijarde ljudi širom svijeta uči engleski jezik, a prema procjenama, taj broj će u današnjem globaliziranom svijetu samo rasti.

Za ovu jesen zato su za Vas u Fluminensiji pripremili tečajeve engleskog jezika. Osim redovnog tečaja, možete upisati i intenzivni tečaj engleskog jezika, prilagođen polaznicima koji u kratkom roku žele naučiti jezik ili osvježiti svoje dosadašnje znanje engleskog jezika. Za polaznike koji zbog obaveza ne mogu pohađati redovito nastavu pripremili smo individualne tečajeve engleskog jezika potpuno prilagođene željama i potrebama polaznika.

UPISI od 10.9.2012. (pon-pet od 17 do 20 sati).

Predbilježite se već sada putem e-maila fluminensia@rijekadanas.com!
tel.095/233-5001 

Više o samim tečajevima i cijenama tečaja pogledajte na sljedećem linku: https://www.rijekadanas.com/fluminensia-strani-jezici/

 

(promotivni članak)

Previous articleNick Vujičić u Rijeci
Next articleKinezima ponudili riječku luku i koncesiju za autoceste