Home Mozaik ‘Forza Robi’ – vratimo našeg Roberta kući!

‘Forza Robi’ – vratimo našeg Roberta kući!

940
0

Prijatelji sportskog novinara i vjernog navijača nogometnog kluba Rijeka Roberta Ivanovića pokrenuli su na Facebooku humanitarnu akciju ‘Forza Robi’, koja za cilj ima pomoći liječenje našeg sugrađanina.

‘Od svibnja ove godine, kad se saznalo da leži na riječkoj neurologiji, svim silama i resursima Robertu se pokušava vratiti zdravlje i dostojanstven život. Doslovno smo ga makli iz Ogulinske bolnice u roku od 24 sata. Zamislite koliko je hrabrosti i ludosti trebalo za tako nešto? U Hospicij je došao za prvu ruku, ali on nije pacijent za hospicij. Robert Ivanović ne umire i stoga me molim vas nemojte pitati da li ga možemo opet tamo smjestiti’, piše na Facebooku Robertova prijateljica koja je prva pomogla Robiju i animirala ljude na akciju.

Robija žele “vratiti kući, u svoje okruženje, gdje ga ponovo moramo sve ispočetka učiti kao malo dijete”.

Njegovi prijatelji sad skupljaju novac kako bi se Robert Ivanović mogao vratiti kući, gdje će mu trebati cjelodnevna skrb.
‘Na rehabilitaciju ove godine više nema prava, a najbitnije je da nastavi sa svojim vježbama u krugu stručne osobe. Ovdje smo svi s istim ciljem, da mu pomognemo. Svaka kuna Robertu je važna, vremena su teška, ljubavi i želje da ustrajemo i pomognemo našem Robiju ne nedostaje’, piše pokretačica humanitarne akcije za pomoć Robiju.

Više informacija o humanitarnoj akciji možete naći u Facebook grupi Forza Robi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here