Home Sport FOTO: Jakirevića na Rujevici čuvalo deset zaštitara, evo kako ga je publika...

FOTO: Jakirevića na Rujevici čuvalo deset zaštitara, evo kako ga je publika izvrijeđala

174
0

Da se treneru Dinama priprema posebna ‘dobrodošlica’, bilo je najavljeno još na utakmici prije dva tjedna kada je na Rujevici gostovala Gorica. Na istočnoj tribini se tada pojavio transparent s porukom “Jakire izdrži”, u nadi da ga Dinamo neće smijeniti prije derbija. Na gotovo istom mjestu u nedjelju se pojavio novi s porukom – “Jakire ča ni tebe ni sran?”, čime aludiralo na povijesni transparent Neno, ča te ni sram, nakon što je Nenad Gračan otišao iz Rijeke u Hajduk. Na zapadnoj osvanuo je transparent “Tvoja izdaja naša je snaga”.

Foto: Andrej Turina

Na početku utakmice navijači Rijeke zasuli su teren “dolarima”. Na parodiji američke monete bio je Jakirovićev lik, ispod kojeg je natpis “traditore”, što je talijanska riječ za izdajnika. Iznad pak Jakirovićeve glave je kod “United States” dodano “Bosnia And Herzegovina”.

Na Rujevici zbog napete atmosfere ništa nisu prepustili slučaju. Ukupno je 10 zaštitara čuvalo Jakirovića uz klupu i iza nje kako bi se izbjegle moguća neugodna iznenađenja. Ipak, Jakirović nije izbjegao vrijeđanje. Na početku su se s tribina prolomili zvižduci, a potom i povici ‘Cigane. Cigane…’ Tokom utakmice se u nekoliko navrata sa Armadine tribine započela navijačka ‘uspješnica’ nastala u Lilleu ‘Jakirević ped****o’

Previous articleRakitić zabio eurogol u gradskom derbiju VIDEO
Next articleNovi opasan trend među mladima: ‘Udahnu to na usta, poletni su, a onda… Užas!‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here