Home Mozaik FOTO: Kraljice Jadrana okupirale otok Rab

FOTO: Kraljice Jadrana okupirale otok Rab

1992
0

Finalistice izbora Kraljice Jadrana od Pule do Dubrovnika okupile su se na prekrasnom otokuRabu, za finalni izbor Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske 2019. koji će se održati u nedjelju16.06.2019. na glavnom trgu otoka Raba,trgu Svetog Kristofora, s početkom u 21:30 sati.

Domaćin i pokrovitelji koje samo možete poželjeti- Grad Rab i turistička zajednica Grada Raba,salon ljepote MEISIE,Sherri Hill, Kraš, te najstarija i najnagrađivanija vinarija Iločki Podrumi koja je proizvela vrhunsko vino i pjenušac pod nazivom„Kraljica Hrvatske“.

Kroz program će nas voditi poznati urednik i tv voditelj Mario Sedmak te prekrasna mlada voditeljica u usponu Elena Jung.

Djevojke će prošeteti pistom u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama dizajnerskih kuća „Pronovias“,“San Patrick“ i „La Sposa“ ekskluzivnog salona vjenčanica „Biba“ iz Pule i Rijeke, kupaćim kostimima najpoznatijeg domaćeg brenda RIVAGE LINE. Djevojke će se kroz večer predstaviti u odjevnim kombinacijama u kojima prevladavaju žive, razigrane boje, dok im vid štiti brand „Sherri Hill“– ekskluzivna kolekcija sunčanih naočala koje odišu glamurom.

O prirodnim bogatstvima otoka Raba pisali su i svjetski mediji, a ljepote Rajske plaže otkriti će i naše ljepotice koje će imati snimanja, jutarnje vježbe te strechingfooting u vodi i pijesku uz stručno vodstvo europskog centra sporta i ljepote DEA iz Zagreba. Ljepote otoka djevojke će istražiti vožnjom brodom Sardina.

O zdravlju i ljepoti naših natjecateljica brine se Salon ljepote MEISIE.

Finalistice izbora Kraljice Jadrana 2019. po rednim brojevima:

Br Ime Prezime
1 Nadina Spahić
2 Marijana Bjelopera
3 Božica Klak
4 Samanta Mulić
5 Maja Lončarević
6 Petra Meglaj
7 Martina Dovođa
8 Tanja Žanić
9 Kanita Hajder
10 Michelle Salome Kursar
11 Nina Matošović
12 Lara Ivezić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here