Home Najnovije FOTO: Marko Livaja se na treningu pojavio s novom frizurom!

FOTO: Marko Livaja se na treningu pojavio s novom frizurom!

224
0
livaja
livaja

Nogometaši Hajduka u srijedu su i službeno započeli pripreme za novu sezonu pod vodstvom trenera Gennara Gattusa i njegovog stručnog stožera. Prva momčad odradila je dva treninga taj dan, a posebnu pažnju privukao je Marko Livaja, koji se pojavio s novom frizurom. Najveća zvijezda Hajduka pustila je kosu te sada nosi repić.

Livajina forma i zdravlje

Marko Livaja prošle sezone nije bio u najboljoj formi. Igrao je nezaliječen, vukući ozljedu od početka prošle sezone, zbog čega je propustio nekoliko utakmica na kraju sezone kako bi se oporavio za iduću. Livaja je poznat po tome da nije uvijek maksimalno discipliniran. U klubu su mu prije dozvoljavali igranje malog nogometa na uličnim igralištima, no novi trener Gattuso jasno je dao do znanja da takvo ponašanje više neće tolerirati.

dfe17793 6471 44b9 8190 9b184f00e9dc
HNK Hajduk

Gattusov pristup i očekivanja

Novi trener Gennaro Gattuso donosi sa sobom strogu disciplinu i jasna pravila, što je već počelo mijenjati dinamiku unutar momčadi. Gattuso, poznat po svom žestokom stilu i visokim zahtjevima, postavio je temeljne smjernice koje će oblikovati Hajduk u nadolazećoj sezoni.

Ključna utakmica i sezonski ciljevi

Dinamika odnosa između Livaje i Gattusa uvelike će odrediti smjer Hajdukove sezone. Hajduk će krenuti u novu sezonu 25. srpnja u drugom pretkolu Konferencijske lige, a prvi protivnik bit će Torshavn, klub s Farskih otoka. Ova utakmica bit će ključna za Hajdukove ambicije u europskim natjecanjima, a pobjeda bi mogla postaviti ton za ostatak sezone.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here